Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzon'da Trabzonspor ve 1461 dışında takımların bordomavi renkleri kullanmasına karşıyım baştan beri. Ofspor forması güzel olmuş. Katalogdaki formalarda çubuklar daha ince ilginç olmuş.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Kampanyalar modelleri Boyner.com.tr ile indirim ve kartsız taksit fırsatlarıyla kapınıza geliyor! Kampanyalar çeşitlerini online olarak satın alın!

Kampanyalar modelleri Boyner.com.tr ile indirim ve kartsız taksit fırsatlarıyla kapınıza geliyor! Kampanyalar çeşitlerini online olarak satın alın!

bunlar aşırı güzel be. forma değil bir de
      lay lay lay

Yorum

• en kötü barca formasi

"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Kurumsal renk kodlarimizi kullanmaya calistim

Yorum

• Nezaman cıkıyo artık bu formalar?.
            Karadenizli

Yorum

• Nike n calistigi takimlardan herhangi birine aston villa tarzi forma yaptigini bilmiyordum buna da tesaduf rastladim
              Bu forma bize yaptirilsa afs abinin efsane tasarimi gibi harikulade birsey cikabilir ortaya cok isterim

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Buyrun size kurumsal renklerle forma..! Yani nasıl bir renk seçiyorsunuz anlamıyorum. Yaparken bile sinir oldum. Umarım formalarda bu bordo kullanılmaz.
                En son the_storm_boy tarafından düzenlendi; 15.06.2016, 22:07.

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Nike n calistigi takimlardan herhangi birine aston villa tarzi forma yaptigini bilmiyordum buna da tesaduf rastladim
                  Bu forma bize yaptirilsa afs abinin efsane tasarimi gibi harikulade birsey cikabilir ortaya cok isterim

buna efsane mi diyon, kusura bakma ozaman seninde hic vizyonun yok be

Yorum

• İlk olarak trabzonboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Nezaman cıkıyo artık bu formalar?.
                    Yanlis hatirlamiyorsam temmuzda tanitilacakti galiba

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• [MENTION=3386]lazminator[/MENTION] bak bu forma efsanedir cikarsa yok satar nike hiberniana boyle forma yapabiliyorsa ufak oynamalarla bize bu formayi yapabilir zaten vizyonlu oldugumu iddia etmiyorum

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Buyrun size kurumsal renklerle forma..! Yani nasıl bir renk seçiyorsunuz anlamıyorum. Yaparken bile sinir oldum. Umarım formalarda bu bordo kullanılmaz.
                        Bordo da değil, kırmızı da değil ama kırmızıya daha yakın
                        www.x.com/zykmda

Yorum

• Renklerimiz bunlar. Özellikle mavinin tonuna dikkat edin. Kulübün Nike'tan devşirdiği mavi tonuyla aralarında dağlar kadar fark var.

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• Yoo onlar west hamın renkleri
                            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Buyrun size kurumsal renklerle forma..! Yani nasıl bir renk seçiyorsunuz anlamıyorum. Yaparken bile sinir oldum. Umarım formalarda bu bordo kullanılmaz.
                              Olması gereken dediğin kime göre neye göre ?

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Olması gereken dediğin kime göre neye göre ?
                                Bence bana göre.

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X