Trabzon'da Trabzonspor ve 1461 dışında takımların bordomavi renkleri kullanmasına karşıyım baştan beri. Ofspor forması güzel olmuş. Katalogdaki formalarda çubuklar daha ince ilginç olmuş.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
Kampanyalar modelleri Boyner.com.tr ile indirim ve kartsız taksit fırsatlarıyla kapınıza geliyor! Kampanyalar çeşitlerini online olarak satın alın!
Kampanyalar modelleri Boyner.com.tr ile indirim ve kartsız taksit fırsatlarıyla kapınıza geliyor! Kampanyalar çeşitlerini online olarak satın alın!
bunlar aşırı güzel be. forma değil bir delay lay lay
Yorum
-
-
buna efsane mi diyon, kusura bakma ozaman seninde hic vizyonun yok beİlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Nike n calistigi takimlardan herhangi birine aston villa tarzi forma yaptigini bilmiyordum buna da tesaduf rastladim
Bu forma bize yaptirilsa afs abinin efsane tasarimi gibi harikulade birsey cikabilir ortaya cok isterim
SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Yanlis hatirlamiyorsam temmuzda tanitilacakti galibaİlk olarak trabzonboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNezaman cıkıyo artık bu formalar?.
Yorum
-
Bordo da değil, kırmızı da değil ama kırmızıya daha yakınİlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Olması gereken dediğin kime göre neye göre ?İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Bence bana göre.İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlması gereken dediğin kime göre neye göre ?
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

[MENTION=3386]lazminator[/MENTION] bak bu forma efsanedir cikarsa yok satar nike hiberniana boyle forma yapabiliyorsa ufak oynamalarla bize bu formayi yapabilir zaten vizyonlu oldugumu iddia etmiyorum

Yorum