Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    [mention=36625]kanforfi[/mention]; inter çubuklusu ile akhisar çubuklusunun arasındaki tek fark yaka ve çubukları biraz ince akhisarınki. Bolluğu, çuvallığı kişinin bedenine kalmış. Oda terzide halledilir.

ortaya ufak defek bi fark çikardiysan interinkinin akhisarinkinden güzel olduğu aşikar, interinkini bu seneye giyicez deseler kim hayir der kimse demez interin formasinin farki özenilmiş çubuklu, akhisarinki düz gelişi güzel SIRADAN BİR ÇUBUKLU
    En son kanforfi tarafından düzenlendi; 14.06.2016, 13:27.

Yorum

• Su inter akhisar tartismasina son vermek bagabinda
      Interin cubuklusu tabiki daha guzel cunku renkleri daha guzel sponsoru var ve daha ust duzey cekilmis resimlerle tanitilmis formalari yoksa formalarin MODELI arasindaki bariz fark yakadir goz var nizam var

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Su inter akhisar tartismasina son vermek bagabinda
        Interin cubuklusu tabiki daha guzel cunku renkleri daha guzel sponsoru var ve daha ust duzey cekilmis resimlerle tanitilmis formalari yoksa formalarin MODELI arasindaki bariz fark yakadir goz var nizam var
        birinin arkasi düz, digerinin cubuklu yanlis bilmiyorsam

kumas farkida vardir belki
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• O arkasinin duz olma olayi yani tffnin tam cubukluya izin vermeme olayi yanilmiyorsam ona yapacak bisey yok. kumas kalitesi ise illaki vardir mac ayni takimin mac formasi ile taraftar formasi arasinda bile bazen fark olabiliyor beni anlamak isteyen anladi☺

Yorum

• Ne Adidas Ne Nike ne de Puma bize üst kılasman forma yapmazzzz. Alternatif firmalara yönelmemiz lazım ama Trabzon halkı o kadar gösteriş meraklısı o kadar marka düşkünü ki akılları fikirleri bunlar. Burada nike tasarımlarıyla oynayan arkadaşlar boşa uğraşıyorsunuz kimsenin ilgi gösterdiği yok ( forumu taraftarı geçelim karar mekanizması bizler değiliz ) boşa emek ve zaman harcıyorsunuz ki her sene beklentiyi yükseltip bırakıyorsunuz burdaki garibanlarda. En güzeli lescon'a yollayın adamların alt ligde de olsa klüplerle çalışması var mis gibi giydirin elemanları hem işiniz görünür hem adınız duyulur belki zamanla bizimkilerde anlarda birşeyler yaparlar.

Yanlış hatırlamıyorsam biri geçen sezon Olcay Saral ile forma konusunda anlaşmıştı ne oldu o iş ? Var mı haber ? Oflu değilim ( Allah Korusun ) ama merak ediyorum çıkartılacak mı çıkartılmayacak mı ? Olcay Saral iyi bir başkan ilgili bir başkan merakım bu yüzdendir.
            En son tekinonline tarafından düzenlendi; 14.06.2016, 16:56.
            lay lay lay

Yorum

• İlk olarak tekinonline tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ne Adidas Ne Nike ne de Puma bize üst kılasman forma yapmazzzz. Alternatif firmalara yönelmemiz lazım ama Trabzon halkı o kadar gösteriş meraklısı o kadar marka düşkünü ki akılları fikirleri bunlar. Burada nike tasarımlarıyla oynayan arkadaşlar boşa uğraşıyorsunuz kimsenin ilgi gösterdiği yok ( forumu taraftarı geçelim karar mekanizması bizler değiliz ) boşa emek ve zaman harcıyorsunuz ki her sene beklentiyi yükseltip bırakıyorsunuz burdaki garibanlarda. En güzeli lescon'a yollayın adamların alt ligde de olsa klüplerle çalışması var mis gibi giydirin elemanları hem işiniz görünür hem adınız duyulur belki zamanla bizimkilerde anlarda birşeyler yaparlar.

Yanlış hatırlamıyorsam biri geçen sezon Olcay Saral ile forma konusunda anlaşmıştı ne oldu o iş ? Var mı haber ? Oflu değilim ( Allah Korusun ) ama merak ediyorum çıkartılacak mı çıkartılmayacak mı ? Olcay Saral iyi bir başkan ilgili bir başkan merakım bu yüzdendir.
              Olcay Saral Başkan ile ben görüşmüştüm. Geçen sene yapacak firmanın işini beğenmedikleri için yapılmamıştı. Bu sene için yine sordum başkana taraftar forması yapılacak dedi ama sonrasında bir gelişme olmadı. Beklemedeyiz.

Edit: Şimdi whatsapp dan görüştüm başkanla bi akrabasına vermiş o işi o yapacakmış.
              En son the_storm_boy tarafından düzenlendi; 14.06.2016, 18:08.

Yorum

• Renk tonları pek güzel gelmedi bana. Neden bu kadar soluk bir mavi ile o tonda bir bordo kullanıldı anlam veremedim. Ben pek beğenmedim
                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Bu mavi, sürekli naykın bize kakaladığı hazır kalıp formaların üzerindeki mavi ton. Oysa bizimkisi daha canlı ve daha açıktı. Hiç kafa patlatmadan tamam işte ya bizim mavi bu çıkarın şunların kodlarını demiş olabilirler mi diye düşünmeden edemiyorum doğrusu.
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• EINTRACHT BRAUNSCHWEIG 2016/2017

Sarı formanın modeli gayet güzel, mavi ağırlıklı veya bordo ağırlıklı renklere güzel gider. ( İmada bulunmuyor, kişisel yorum yapıyor )

Onların da kuruluşunun 50. yılı bu arada
                    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• @afs abi ( imada bulunmuyor kisisel yorum yapiyor ) ama dogru soyluyor

Yorum

• Üstteki çubukluyu giyeceğiz bence
                        İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                        Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Üstteki çubukluyu giyeceğiz bence
                          Başkan yardımcısı yalanladı onu bakalım hayırlısı
                          Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                          Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                          Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• EINTRACHT BRAUNSCHWEIG

forması cok guzel ,sponspor logosu ayrı güzel

Yorum

• Ofsporun yeni katalogtan yeni sezon formasi olmali

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X