kimsenin bişey bilidiği yok bi formanın beyaz diğerinin bordo olması zaten 100%98 ihtimal kaç senedir nıke giyiyoruz değiştimi hayır, bişeyleri bilipte söylemeyen arkadaşlarada gelicek olursak gülünç bi durum içine girildiğini düşünüyorum tüm dünya devleri son maçlara yeni sezon formalarıyla çıkıyorlar bizim formaları bildiğini idda edenler katalog formasını saklamaya çalışıyorlar stratejik derinlik bu olsa gerek gerçekten çok komikkkk.
kimsenin bişey bilidiği yok bi formanın beyaz diğerinin bordo olması zaten 100%98 ihtimal kaç senedir nıke giyiyoruz değiştimi hayır, bişeyleri bilipte söylemeyen arkadaşlarada gelicek olursak gülünç bi durum içine girildiğini düşünüyorum tüm dünya devleri son maçlara yeni sezon formalarıyla çıkıyorlar bizim formaları bildiğini idda edenler katalog formasını saklamaya çalışıyorlar stratejik derinlik bu olsa gerek gerçekten çok komikkkk.
aynen, bence ne trabzonsporkits nede the_storm_boy formalari gördü.
En son MetiN08 tarafından düzenlendi; 20.05.2016, 13:57.
Bu formayi gorup gormeme konusunda her sene ayni tartismalari yapiyoruz bu sene bu gizemlilik daha az kanimca bir cok arkadas formalari soyledi hatta cizdi ama basliga fazla takilmayan renkdaslar tekrar tekrar formayi sorgulayinca tartisma cikiyor formalar henuz kulube gelmedi bildigim kadariyla goren arkadaslarda ya tarif uzerine kendisi cizdi ya da pc den o gunki ilkbahar yaz toplantisinda gorenler yolladi adam nerden bilsin yaksirmi yakismaz mi
En son Erkan YILMAZ tarafından düzenlendi; 20.05.2016, 14:24.
formalarin ne oldugu asaga yukari belli
ince cubuklusu, bordo (jimnastigin 3. formasi benzer), düz beyazi
formalari Tsclup da calisan ve yönetim disindan kimse görmedi
verilen bilgiler bunlar ordaki arkadaslardan, fazlasini bilen yazardi, bu basliga giripte ben gördüm ama demem diyecek ergen kafasinda birini görmedim henüz
demeyecek adam o konuya girmez, girende zaten cikamiyor
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Arkadaşlar formaları görmedim sadece duyduklarıma göre çizim yaptım. Çubukluyu zaten çizip paylaşmıştım. Yine paylaşıyorum.
2016-2017 Çubuklu formamız.
En son the_storm_boy tarafından düzenlendi; 23.05.2016, 14:35.
Arkadaşlar formaları görmedim sadece duyduklarıma göre çizim yaptım. Çubukluyu zaten çizip paylaşmıştım. Yine paylaşıyorum.
2016-2017 Çubuklu formamız.
cubukluya her zaman beyaz short sarttir, cok güzel olmus.
Yorum