Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• [MENTION=48054]Fatih Çelik[/MENTION]

renkler çok hoş görünüyor,
    bordosu da mavisi de tam istediğimiz gibi,en azından bana öyle geldi diyim.

TsClup tan alış verişim eksik olmaz benim,
    çıkartmalar olsun bazı şimdi hatırlayamadığım ürünler olsun bildiğin kahve rengi gibi bişi,
    ne renk olduğu da belli değil,bordo hariç her şeye benzer,
    inanamazsın bunun resmi ürün olduğuna,
    onlara bakınca senin bordo şan veriyor Fatihim
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      @Fatih Çelik

renkler çok hoş görünüyor,
      bordosu da mavisi de tam istediğimiz gibi,en azından bana öyle geldi diyim.

TsClup tan alış verişim eksik olmaz benim,
      çıkartmalar olsun bazı şimdi hatırlayamadığım ürünler olsun bildiğin kahve rengi gibi bişi,
      ne renk olduğu da belli değil,bordo hariç her şeye benzer,
      inanamazsın bunun resmi ürün olduğuna,
      onlara bakınca senin bordo şan veriyor Fatihim
      TS Club hakkında dediklerine harfiyen katılıyorum
      Sağ olun abi ben yorumları okuyup bir şeyler çıkarmaya çalıştım umarım buna benzer bi çalışma ile standart yakalanır. Arma ile forma renkleri farklı olan bi takımız vesselam
      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• 112.jpg

Bu da png versiyonu dursun belki birine lazım olur.

Yorum

• Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            müthiiş

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Vuhuuu senelerce giy

Yorum

• Trabzonspor Parçalı.jpg
                ısınıyoruz yavaş yavaş
                @the_storm_boy abi programı yeni kullanmaya başladım varmıdır önerebileceğin püf noktaları vs gözlerim ağrıyor yaparken
                Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  [ATTACH]8997[/ATTACH]
                  ısınıyoruz yavaş yavaş
                  @the_storm_boy abi programı yeni kullanmaya başladım varmıdır önerebileceğin püf noktaları vs gözlerim ağrıyor yaparken
                  Vayyy forma güzel ama sponsoru Medical Park veya Liv Hospital yap sen şimdiden.
                  Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bence İsmail Saral yazsın

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Emirates olmayacak o kesin... dün iş sebebiyle Emirates'in satış ve pazarlama birimiyle görüştüm böyle bir anlaşmanın olmadığını ilettirler.

Onlar da basında ya da internette bu şekilde çeşitli haberlere rastladıklarını ama gerçek olmadığını söylediler.

Acaba Samsung mu?

Yorum

• 14TWENTEAW.jpg

Twente 2014-2015 Çubuklusu

Yorum

• İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Emirates olmayacak o kesin... dün iş sebebiyle Emirates'in satış ve pazarlama birimiyle görüştüm böyle bir anlaşmanın olmadığını ilettirler.

Onlar da basında ya da internette bu şekilde çeşitli haberlere rastladıklarını ama gerçek olmadığını söylediler.

Acaba Samsung mu?
                          Bilgi için teşekkürler renktaş,çok sağol.

Belliydi zaten Emirates olmayacağı,hayırlısı bakalım,Samsung ta çok şekil durur keşke olsa.
                          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bilgi için teşekkürler renktaş,çok sağol.

Belliydi zaten Emirates olmayacağı,hayırlısı bakalım,Samsung ta çok şekil durur keşke olsa.
                            Samsung da çok yakışır formaya... İnşallah dedikleri gibi büyük bir şirketle anlaşırlar...

Yorum

• bu forma adidasmı acaba
                              başkan bize MR MUSCLE yu al....

Yorum

• İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                dün yükledim fotoşopu 1 saat kullanım vieolarına vs bakıp ilk tasarımımı yaptım yorumlarınızı bekliyorum
                                [ATTACH]8977[/ATTACH]
                                Kötü Çünkü tasarım işi bu kadar kolay ve hafif değil. Bu bir birikimdir. 1 saatlik ps kullanımıyla olmaz.
                                Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X