Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kısa kollusu...

Bulduğumuz an alacağız mecbur.

Yorum

• Bağırıyor İtalyan'ız diye. Arma mükemmel gözüküyor

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bağırıyor İtalyan'ız diye. Arma mükemmel gözüküyor
        Konu ile beraber söyleyeyim madem, forum içerisinde çok görsel olunca "devamını oku" olmalı. Alıntılarda da mesaj içeriğinde de

Yorum

• Seneler geçiyor ama forma konusundaki beklentilerimiz gerçekleşmiyor.

Yorum

• Dayanamadım

Yorum

• Yorum

• Çok dikkat etmemiştim ama iki farklı mavi, iki farklı bordo tonu mu var yoksa bana mı öyle geldi

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Çok dikkat etmemiştim ama iki farklı mavi, iki farklı bordo tonu mu var yoksa bana mı öyle geldi
                  İki farklı Trabzonspor logosu bile var.
                  Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Sanırım Arial font zorunluluğu kaldırıldı.

Edit: Kaldırılmamış.
                    En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 08.07.2022, 10:26.
                    www.x.com/zykmda

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• TFF, Sportif Ekipman Talimatı'nı güncelledi! Yeni eklenen madde ile birlikte; görünürlüğü etkilememesi kaydıyla formalarda yer alacak numaraların içerisinde desen, figür, çizim, fotoğraf vb. ibareler bulundurulabilecek.
                        Arial kullanımı sürüyor ne yazık ki. Şu hali ile bile her takım kendi keyfine göre bold, ekstra bold, kontür veya Fener'de olduğu gibi Arial'in başka bir yazı tipini kullanıyor. Bilmeyenin elinde iyice kaosa dönecek.

Fontlar lisanslı yazılımlar. Şu ana kadar bir fonta ücret ödememiş olabilirsiniz bilgisayarınızda kullandığınız fontlar lisanslı yazılımlar. Apple ilk yıllardan beri kullandığı yazı tiplerine lisans ücreti ödüyor, Microsoft'un zevksizliğinin bir nedeni de bu yazılımlara para vermemek için Helvetica'ya karşı çıkardığı Arial yazı fontu.

Federasyon ücretsiz ve ulaşılabilir olduğu için Arial'i seçmiştir büyük ihtimalle. Kendi kurumsalı ortada ondan Türk futbolunu marka haline getirmesini bekliyoruz!

Sezon ortasında talimatı sürekli kafalarına göre güncelliyorlar. Kesin kulüplerden biri forma numaralarına bir şey yapmak istemiştir. Bunlar da 'ayarlamıştır'.

Avrupa takımlarında olduğu gibi bir özen, kurumsallık yenilik falan beklemeyin boşuna.

Kendi adıma kendi fontumu kendim ayarlayıp öyle bastırıyorum formalara.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• 2010'da forumda paylaştığım mesajdaki öneriler

Yorum

• Renklerimize en güzel giden model klasiklerimiz arasında yer almalı.

Yorum

• Sponsor logoları organizasyon armaları sırt numaralarında kullanılan yazı tipleri hepsi forma tasarımının bir parçası.

İşin en estetik kısmında forma numaraları en özenilmeyen kısım, şortlarda yapılan numara arma sponsor logo yığılması da cabası

Yorum

• "Kumaşlar İtalya'dan gelecek, o yüzden daha pahalı olacak" deniyordu ama görünüşe bakılırsa bir diğer İtalya markası Diadora'nın (üretim yeri yanılmıyorsam Türkiye'de) Samsunspor forması da en az bizim formalar kadar özenli ve kaliteli duruyor. Üstelik fiyat da 300 TL

En son BatuhanB tarafından düzenlendi; 08.07.2022, 17:48.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X