Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    twentenin forması herhalde gelecek sezonki formamız.

Daha önceden açıklamıştık hatta paylaşıp duruyorduk

Yorum

• İNŞALLAH bu fly emirates içimizde patlamaz çok alıştırdık kendimizi

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İNŞALLAH bu fly emirates içimizde patlamaz çok alıştırdık kendimizi
        İnşallah
        En son the_storm_boy tarafından düzenlendi; 13.04.2016, 12:57.

Yorum

• [MENTION=38380]the_storm_boy[/MENTION]
          hocam son tasarımlarınız sade ve çok güzel olmuş yalnız şu maviyi avatarınızdaki gibi yapsanız daha güzel olmaz mı ?

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            [MENTION=38380]the_storm_boy[/MENTION]
            hocam son tasarımlarınız sade ve çok güzel olmuş yalnız şu maviyi avatarınızdaki gibi yapsanız daha güzel olmaz mı ?
            Teşekkür ederim. Fakat o mavi güzel durmuyor gerçekten böyle tam uyumlu bence.

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İnşallah
              Sizin tasarımları yeni forma tasarımımız instagramda diye paylaşıyor #yko sayfası yoksa siz yko musunuz?
              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                tasarladığımız formalardan bir tanesi seneyede var
                Ahaa bir de ip ucu versen

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Renk tonları muazzam. Başarılarının devamını dilerim kardeşim.

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sizin tasarımları yeni forma tasarımımız instagramda diye paylaşıyor #yko sayfası yoksa siz yko musunuz?
                    Haberim varda ben yko dglm 😊

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ahaa bir de ip ucu versen

Twente çubuklusu işte

Yorum

Twente çubuklusu işte
                        kardeş ben twente nin remi sitesine girdim adamların çizgili forması yok

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          kardeş ben twente nin remi sitesine girdim adamların çizgili forması yok
                          Bir sayfa geride var

Yorum

• Ikinci defa rica ediyorum, su formalarin bir de parlak mavi olan versiyonunu görebilir miyiz? Arka sayfada rgb kodunu verdim.

Yorum

Twente çubuklusu işte
                              Bende muhtesem Aston Villa tasarimlarindan bir tanesidir insallah diyordum icimden

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bende muhtesem Aston Villa tasarimlarindan bir tanesidir insallah diyordum icimden

Bu sene özel forma yok seneye olacak büyük ihtimal

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X