Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kalıp eski ama bi deneyelim dedim bence güzel durdu

eğer taraftarı biraz tanıyorsam bu forma tarihimizin en çok satan forması olur.tam ideal ts forması beyazı muhteşem kullanmışın.

Yorum

• İlk olarak orhanunal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      eğer taraftarı biraz tanıyorsam bu forma tarihimizin en çok satan forması olur.tam ideal ts forması beyazı muhteşem kullanmışın.
      Teşekkür ederim

Yorum

Sen süpersin hocam ya

Yorum

• Yorum

• @the_storm_boy abi seni yönetime sokmamız lazım. Hatta Emre Aksoy'u devirip seni getirtmemiz lazım. Tek kelime ile muhteşemsin.
            ( Bu arada çizimlerini Emre Aksoy'a atıyorum Twittterdan)
            You Will Never Walk Alone
            Liverpool F.C

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              "2-Adidas denen firmayı o kadar özlemle istiyorsunuz ki adamlarla (-hiç sevmem) ne zaman konuşmaya kalkılsa masaya dahi oturmuyorlar (!) Bayılıyorsunuz size üstten bakanlara."

Şu yazdığını ispatlar mısın bir zahmet? Birilerinin foruma gelip ortaya attığı yalanları 6 senedir doğruymuş gibi lanse etmeyi bırakın artık.
              divaneye gir baskanin aspor da katildigi futbol vizyon programini izle
              baskanada inanmiyorsan kendi kendine gelin güvey olmaya devam edebilirsiniz

adidas Türkiyenin sike destekcisi bir sirket oldugunu anlamayan tek kisisiniz
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

serite birazcik victory egimi nasil dururdu

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak edimurphy_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  @the_storm_boy abi seni yönetime sokmamız lazım. Hatta Emre Aksoy'u devirip seni getirtmemiz lazım. Tek kelime ile muhteşemsin.
                  ( Bu arada çizimlerini Emre Aksoy'a atıyorum Twittterdan)
                  Teşekkür ederim kardeşim. Kimseyi devirmeyelim kardeş kardeş geçinelim. Desteğin için teşekkür ederim.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    serite birazcik victory egimi nasil dururdu
                    Denenebilir ama v eğiminden bazı kesim bıkmış durumda bildiğim kadarı ile
                    Edit: Denedim ama hoş durmadı ondan dolayı buraya koyma gereği duymadım.
                    En son the_storm_boy tarafından düzenlendi; 10.04.2016, 02:11.

Yorum

Denenebilir ama v eğiminden bazı kesim bıkmış durumda bildiğim kadarı ile
                      bende biktim
                      ondan birazcik yazdim
                      kendini belli etse yeter

Ünal Karaman

Yorum

• Formalar harika Murat

İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yorum

Neredeyse mükemmel. Bordo süper.
                          Mavi biraz daha parlak olabilir mi? Napoli mavisine yakin?

Yorum

Tasarımı falan geçtim de yeni sezon formalarında şu renk tonlarını yakalayabilirsek bile çok güzel olur.
                            www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak unalforum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Formalar harika Murat
                              Teşekkür ederim

İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Neredeyse mükemmel. Bordo süper.
                              Mavi biraz daha parlak olabilir mi? Napoli mavisine yakin?

http://3.bp.blogspot.com/-utyk0G0Yk6...25285%2529.jpg
                              Valla en güzeli bu şekilde oldu bence

İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tasarımı falan geçtim de yeni sezon formalarında şu renk tonlarını yakalayabilirsek bile çok güzel olur.
                              İnşallah.

Yorum

• renkdaşlar bir arkadaşımla iddiaya girdim.Yıllar yıllar önce pegasus bize göğüs reklam sponsorluğu vermişmiydi?? ben bir iki maçta olsa kullandık diye anımsıyorum, o ise yokk diyor..
                                bordomavi.net
                                https://twitter.com/mgundogan99

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X