Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Logo büyüklükleri, kol ve yakadaki detaylarla günlük hayatta giymek için mükemmel değil mi ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İşte yıllardır beklenen ürün
      Halısaha takımları için kaçırılmayacak fırsat Gözlerim yandı.
      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Yok abi kesin foto montaj, böyle bir ürünün olması imkansız,
        yaka-düğme-renk-Ts Clup yazısı-öndeki slogan,sloganın dizaynı ve yazı karakteri,
        böyle bişi olamaz,valla olamaz
        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Word'de yıllık ödev kapağı hazırlarken başlık için hep şu formanın üzerindeki yazı fontunu kullanırdım, hey gidi
          www.x.com/zykmda

Yorum

• Utanır insan onu oraya asmaya, ayıptır ya

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Word'de yıllık ödev kapağı hazırlarken başlık için hep şu formanın üzerindeki yazı fontunu kullanırdım, hey gidi
              Biçim >seçenekler> WordArt ekle
              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• TT hareketimi ne başlatıyorsak başlatalım şunları satıştan kaldıralım Allah rızası için. Başkanımız bunları görüpte nasıl satışına halen izin veriyor anlamış değilim.

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Halısaha takımları için kaçırılmayacak fırsat Gözlerim yandı.

param olsa hepsini alır toplatırdım ts clublardan rezillik .

Yorum

• Puma ile Nike ın kataloglarına baktınız mı hiç bazı formalar nerdeyse aynı Nike ın sash modeli pumanın finale modeline benziyor filan. Altta örneği görülen nike ın striker 3 modeline karşılık pumanın pitch modeli. ve nike 16-17 katalog : http://www.justsport.net/image/data/...20Brochure.pdf

En son the_storm_boy tarafından düzenlendi; 03.04.2016, 20:23.

Yorum

• Takim herseyiyle bir butundur eger 50. Yilda sampiyonluk bekliyosak tipki 100. Yil gibi ozel tasarim formalar yapilmali,akyazi stadi her mac dolmali,besiktas gibi dusuk butceyle kaliteli ve seiyri zevk veren bir kadro kurulmali ki buda kaliteli ve oyuncu psikolojisinden iyi anlayan bir teknik direktorle olur zaten sonrasi gelecektir baskanimiz bu konular uzerinde kesinlikle durmali.

Yorum

• İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Wow.....1775 kombine.Ne diyeyim, biz ayricalik hak ediyoruz.
                        onlarinda bi kismi onura karsi durus göstermek icin havaalanina gelen tglilerin
                        kulüpden hediye
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• forma seçimi yetişseydi 50.yılda Akyazı'da şöyle bi forma yapabilirdik.

En son gometra tarafından düzenlendi; 03.04.2016, 23:50.

Yorum

• 16/17 Çubuklu formamızı Pes2016 ya uyarladım...

Yorum

• İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              forma seçimi yetişseydi 50.yılda Akyazı'da şöyle bi forma yapabilirdik.

Müthiş gerçekten.
                              İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                              Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                forma seçimi yetişseydi 50.yılda Akyazı'da şöyle bi forma yapabilirdik.

emre aksoya o siyah formayı yaptıran arkadaş böyle bir şey önerseydi ya.bu forma klasik formamız bile olabilir fontu rengi çubukları sponsor rengi kusursuz olmuş.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X