Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaşlar tasarım ts club çalışanına ait değil. İnternetteki bir tasarım nerdeyse birebir yapılmış. Tasarlayan kişinin önerisi üzerine. Daha önce Salih Dursun t-shirtunde de benim düzenlediğim resmi twitter üzerinden Metin Mollasalihoğlu nun önerisi ile birebir yapmışlardi.

Aboooo kafaya bak. Vizyonum titredi. Bu kafa forma çıkarıcak daha
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İlla siyah olmak zorunda da değil. Bu tür ürünler belli bir program çerçevesinde, marka serüvenin parçası olarak tasarlanmalı ve satışa çıkmalı.

Önümde bitirmem gereken bir sürü işin arasında küçük bir öneri sadece. Konstre olup üzerinde çalışınca çok daha şık ve albenili ürünler tasarlamak mümkün.

Abi ellerine saglik! Kulübün seninle calismamasina hayret ediyorum gercekten. Yahu sadece buradaki insanlar mi zevksiz de böyle pacavralar piyasaya sürüyorlar. Cidden anlamiyorum!
      Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

UTANDIM
        * Herhalde formayı tanıtan abi jan mari hüseyin fındıkçı çünkü duruş kollar felan çok benziyor
        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

Daha zarif, daha giyilebilir olabilirdi. İlk aklıma gelen tasarım, üzerinde çalışılsa daha neler çıkar neler.
          Bence bizimle dalga geciyor emre bey bi de 80 tl sunu alirken insan fiyatina bile bakmaz

Yorum

Daha zarif, daha giyilebilir olabilirdi. İlk aklıma gelen tasarım, üzerinde çalışılsa daha neler çıkar neler.
            bu formalari bende cok begendim afs abi ..

önümüzdeki sezonun formalarini keske sana sorsalar ..
            BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              * Herhalde formayı tanıtan abi jan mari hüseyin fındıkçı çünkü duruş kollar felan çok benziyor
              Degil cünkü resimdeki adamin dövmesi yok

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Arnavutluk euro 2016

macron-albania-euro-2016-kits-2.jpg

Yorum

• Biz siyah forma istiyoruz dedikçe adamlar bambaşka bir şey anlıyor. Mümkünse sahada futbolcuların giymediği hiçbir şey forma diye satılmasın.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Aboooo kafaya bak. Vizyonum titredi. Bu kafa forma çıkarıcak daha

hareketin vizyonunda sıkıntı yok kafa kısmında vizyon yok. mesela gözde. mesela dilde. mesela beyinde !

birazda şu kısma takılmışlar. 6 - 7 milyon taraftar var bunun 1 milyonu alsa bu formayı ( lan cardozo'nun forması 50 bin satmadı bu forma nasıl satacak 1 milyon onu da düşünmüyolar ya neyse =)) ver 79 tl'den ( 82'ye dokandırma yapmadan hemde gelsin paracıklar dediler emme tutmadı ( en son sadri şener yönetimin de büyük patlama yapacağı söylenerek taraftarı havalara uçurup 82 tlden atkı bere seti satışa sunulduğunda yerin dibine sokulmuştu oradan ders aldılar herhalde =) )
                      En son BaşoğLu tarafından düzenlendi; 15.03.2016, 17:13.
                      Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

• Bu kadar kolaymıydı tsclub a ürün yollamak yapayım o zaman ben

Yorum

• afs tasarım yapmış yine..

Yorum

• After Nike launched its entire 2016 national team kits collection in New York City this week, the full 24-team lineup's jerseys for the tournament are complete.

EURO 2016 formaları. Bizimkiler ve Macaristan dışında hepsinin en az 1 forması tanıtılmış
                            En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 16.03.2016, 11:57.

Yorum

• İlk olarak yiğit sari tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              http://www.footyheadlines.com/2015/0...-overview.html

euro 2016 formaları. Bizimkiler ve macaristan dışında hepsinin en az 1 forması tanıtılmış
                              bizim de kirmizi forma belli aslinda herkese yapilan modelden bir de siyah çikacak diye biliyorum siyah kirmizi

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bizim de kirmizi forma belli aslinda herkese yapilan modelden bir de siyah çikacak diye biliyorum siyah kirmizi
                                Alev motifi muhabbeti vardı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X