bunu yapan arkadaşlara büyük tasarim ödülü verilmeli yaa bu nedir arkadaş.hiçmi dünya görmediniz , hiçmi diğer kulüplerin modellerine bakmadiniz.siz kulübü rezil etmek mi istiyorsunuz.bu kulübe düşmanmisiniz.sonrada diğer şehirlerin insanlari bizi niye gülüyor.güler tabi sen böyle saçmalarsan elaleme fikra olursun.
Daha zarif, daha giyilebilir olabilirdi. İlk aklıma gelen tasarım, üzerinde çalışılsa daha neler çıkar neler.
Abi twitter'dan yönetici ile restleş. Hemen yaparlar bunu, biz de alır giyeriz seve seve.
Bir formanın önüne 2010-2011 Şampiyonu yazmak hangi kafanın eseridir? Hadi o kafa onu yazdı, sana twitter'dan mesaj attı, ulan bir tasarımcılarına sor bakalım bu forma tutar mı?
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
İlla siyah olmak zorunda da değil. Bu tür ürünler belli bir program çerçevesinde, marka serüvenin parçası olarak tasarlanmalı ve satışa çıkmalı.
Önümde bitirmem gereken bir sürü işin arasında küçük bir öneri sadece. Konstre olup üzerinde çalışınca çok daha şık ve albenili ürünler tasarlamak mümkün.
En son a f s tarafından düzenlendi; 14.03.2016, 20:11.
Daha zarif, daha giyilebilir olabilirdi. İlk aklıma gelen tasarım, üzerinde çalışılsa daha neler çıkar neler.
Normal şartlarda üzerinde yazı yazan, armalı logolu tişörtleri pek sevmem ama bunu alırdım giyerdim. Gayet hoş, sade, kollarda küçük sürprizler, arması bile hoş geldi gözüme. İlk kez armalı bir ürünü beğendim, yani şu ürün resmi ürünümüz olsa ciddi ciddi gider alırdım parası mühim değil. Kaliteli bir şey olsun iki yıkama sonrası bez muamelesi görmesin yeter...
Twitter i olanlar, Emre Aksoy a ve TS taraftar hesaplarına bunu paylaşır mısınız belki dikkat çeker, daha fazla utanmadan beğendiğimiz ürünleri bunlara yaptırırız... Şu üstteki rezalet şeyleri görür görmez tiksinip kapadım. Yıl olmuş 2016 ne tasarımcılar var, insan az zevk sahibi olur kimleri çalıştırıyorlar şu Ts Clublar da ? Aranan eleman kriteri nedir bunların, paint bilmek Ts Club çalışanı olmak için yeterli midir ? Yaz geliyor kafamı derslerden kaldırabilirsem gidip az alışveriş yapacağım şöyle 2-3 güzel ürün görsem fena mı olur...
Emre Aksoy görse ürününüzü bence çok beğenir, kendi çıkardıkları rezil ürünleri çöpe atar bunları basmaya başlar. Biri soksun şunu adamın gözüne, twitter den yardırın.
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum