Trabzonspor'un İstanbul Kozyatağındaki TS Club genel müdürlüğü kapatıldı. Aynı zamanda Trabzonspor irtibat bürosu olarak kullanılan büro kapatıldı.
TS Club'da çatısı altında çalışan genel müdür istifa ettikten sonra genel müdür yardımcısı da istifa etmişti. Daha sonra pazarlamadakiler de işten ayrıldı. Kaç kişi kaldı derseniz bir pazarlama bir de tasarımcı.
abi o tasarimcida gider ins.
gördük tasarimlarini
En son selcuk tarafından düzenlendi; 19.02.2016, 11:44.
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Trabzonspor'un İstanbul Kozyatağındaki TS Club genel müdürlüğü kapatıldı. Aynı zamanda Trabzonspor irtibat bürosu olarak kullanılan büro kapatıldı.
TS Club'da çatısı altında çalışan genel müdür istifa ettikten sonra genel müdür yardımcısı da istifa etmişti. Daha sonra pazarlamadakiler de işten ayrıldı. Kaç kişi kaldı derseniz bir pazarlama bir de tasarımcı.
Bunların tümü Hacıosmanoğlu döneminde mi oldu abi yoksa büronun ve genel müdürlüğün kapatılması yeni bir durum mu?
cirkinlikde rakipsiz tasarimlar
bu sirket multi milyar degerinde birde
deterjan reklamlarında kullanılan replik aklıma geldi. Kirlenmek güzeldir. Kirli çamaşır gibi duruyor bunlar
HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!
Yeni sezonda 3 tane Nike formasi olacak. Siparisler verildi.
Kaynak: Nevzat Aydin - Twitter
Açık renk forma illa ki olacak,o da beyazdır muhtemelen,
atlet gibi olan yani bu sene ki gibi olmaz inşallah,
geçen sene ki beyazlarımız güzeldi,
üstünde bordosu mavi olmayan beyazlara deli oluyorum.
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yeni sezonda 3 tane Nike formasi olacak. Siparisler verildi.
Kaynak: Nevzat Aydin - Twitter
güzel bir haber kişisel fikrim Nike ile bir çok ürün için anlaşmak ğs gibi eşofman sweat polo t shirt antrenman kitleri vs bu şekilde gençlerinde ilgisi daha çok çekilebilir Ts club ürünleri gerçekten vasat altı ve pahalı kalitesizliği de cabası ne zaman Ts cluba gittiğimde nike marka forma harici bir ürün görsem diğer gidişimde mutlaka biter (2 haftada bir uğrarım) böylece Ts clublar daha fazla kazanabilir diye düşünüyorum
Şunun gibi 1 tane günlük hayatta da giyebileceğimiz şık bir tişörtümüz yok. Güzel bir Onur, Cardozo veya Bosingwa temalı sade ve bordoyla mavi kullanımı abartılı olmayan bir tasarım yapmak çok mu zor ?
Yorum