Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzonspor'un İstanbul Kozyatağındaki TS Club genel müdürlüğü kapatıldı. Aynı zamanda Trabzonspor irtibat bürosu olarak kullanılan büro kapatıldı.

TS Club'da çatısı altında çalışan genel müdür istifa ettikten sonra genel müdür yardımcısı da istifa etmişti. Daha sonra pazarlamadakiler de işten ayrıldı. Kaç kişi kaldı derseniz bir pazarlama bir de tasarımcı.
    abi o tasarimcida gider ins.
    gördük tasarimlarini
    En son selcuk tarafından düzenlendi; 19.02.2016, 11:44.
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Trabzonspor'un İstanbul Kozyatağındaki TS Club genel müdürlüğü kapatıldı. Aynı zamanda Trabzonspor irtibat bürosu olarak kullanılan büro kapatıldı.

TS Club'da çatısı altında çalışan genel müdür istifa ettikten sonra genel müdür yardımcısı da istifa etmişti. Daha sonra pazarlamadakiler de işten ayrıldı. Kaç kişi kaldı derseniz bir pazarlama bir de tasarımcı.

Bunların tümü Hacıosmanoğlu döneminde mi oldu abi yoksa büronun ve genel müdürlüğün kapatılması yeni bir durum mu?
      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• adidas euro 2016

cirkinlikde rakipsiz tasarimlar
        bu sirket multi milyar degerinde birde

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          adidas euro 2016

cirkinlikde rakipsiz tasarimlar
          bu sirket multi milyar degerinde birde
          deterjan reklamlarında kullanılan replik aklıma geldi. Kirlenmek güzeldir. Kirli çamaşır gibi duruyor bunlar
          HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• İlk olarak E. Cumur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            deterjan reklamlarında kullanılan replik aklıma geldi. Kirlenmek güzeldir. Kirli çamaşır gibi duruyor bunlar
            güzel benzetme

benim icin almanlarinki bildigin pijama penyesi

ispanyaya denilecek laf bulamiyorum
            geometri hastasi 10 yasindaki kizcazin boyadigi tablo gibi duruyor

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bunların tümü Hacıosmanoğlu döneminde mi oldu abi yoksa büronun ve genel müdürlüğün kapatılması yeni bir durum mu?
              İstifalar önceki dönemde başlamıştı. Kapanma kısmı yeni yönetimle birlikte oldu.
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Yeni sezonda 3 tane Nike formasi olacak. Siparisler verildi.

Kaynak: Nevzat Aydin - Twitter
                ...TRABZONSPOR...
                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yeni sezonda 3 tane Nike formasi olacak. Siparisler verildi.

Açık renk forma illa ki olacak,o da beyazdır muhtemelen,
                  atlet gibi olan yani bu sene ki gibi olmaz inşallah,
                  geçen sene ki beyazlarımız güzeldi,
                  üstünde bordosu mavi olmayan beyazlara deli oluyorum.
                  Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yeni sezonda 3 tane Nike formasi olacak. Siparisler verildi.

güzel bir haber kişisel fikrim Nike ile bir çok ürün için anlaşmak ğs gibi eşofman sweat polo t shirt antrenman kitleri vs bu şekilde gençlerinde ilgisi daha çok çekilebilir Ts club ürünleri gerçekten vasat altı ve pahalı kalitesizliği de cabası ne zaman Ts cluba gittiğimde nike marka forma harici bir ürün görsem diğer gidişimde mutlaka biter (2 haftada bir uğrarım) böylece Ts clublar daha fazla kazanabilir diye düşünüyorum

Yorum

İstifalar önceki dönemde başlamıştı. Kapanma kısmı yeni yönetimle birlikte oldu.
                      Teşekkürler abi bir sorum daha olacak

Peki abi bu "yeniden yapılanma" minvalinde bir adım mı? Yoksa TS Club küçülmeyi mi amaçlıyor?
                      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• mineiro forma lansmani ve ürün defilesi

Ünal Karaman

Yorum

• Klasik bir çubuklu formamızın olmaması ne büyük acıdır. Geçen seneki çubuklu ufak rötuşlarla senelerce kullanılsa ya. Ah ah...
                          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• nevzat başgan görücez marifetini
                            hadi şöyle efsane 3 forma gelsin gururla alalım

Yorum

• Nevzat Aydın işin içindeyse güzel formayı unutun.
                              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• Şunun gibi 1 tane günlük hayatta da giyebileceğimiz şık bir tişörtümüz yok. Güzel bir Onur, Cardozo veya Bosingwa temalı sade ve bordoyla mavi kullanımı abartılı olmayan bir tasarım yapmak çok mu zor ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X