Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Nike ile tekrar anlaşılmasına sevinmedim.
Adidas ile anlaşılacağına ise Nike ile anlaşılması daha olumlu, onu da ayrıca belirteyim.
Nike ve Adidas'ın bir yerleri o kadar kalkık ki, kim ne derse desin, bize en özel lanse edilen çubuklu formayı başka klüpler yakaları farklı olsa da giydi. Benzer formalar giydiğimiz klüplerden en kıdemlilerinin başında PSV geliyordu. Yani biz Nike ile PSV standardına çıkabildik.
Kappa ile 1 numara idik. Elit ne giydiyse ki çok fazla da elit yoktu ama var olanlar ne giydiyse onu giydik...
Ben hangi marka olursa olsun, bizim formamızın her yönüyle bize özel olmasını dilerdim...
Puma olsun NB olsun umurumda değil, TS'nin üstündeki formayı başka takımda görmek istemem, tek derdim o...
Beşiktaş kartalını formaya koyabiliyorsa olay benim için bitmiştir.
Nike ile bu olmayacak, sıkıntım bu. Evet önümüzdeki sezon değil ama sonraki sezon iyi bir forma çıkacak ancak, olmayacak, o özel forma olmayacak...
Bu yüzden mutlu değilim, TSClub'a bile razıyım, yeter ki bize has, bize özel bir şey olsun...
Yorum
-
http://www.61saat.com/bolgesel/emre-aksoy-trabzonspor-yeni-formalari-2017-2018-sezonuna-h268657.htmlTrabzon haber ve Trabzonspor haberleri. Trabzon'dan çok özel haberler ve Trabzonspor'dan son dakika gelişmeleri ile transfer haberleri 61saat.com'da!
Yorum
-
Siyah neon mavi eski yönetimin Adidas'tan istediği dördüncü formaydı. Forma sayısını üç yapmak için bordo formadan vazgeçip üçüncü formayı siyah seçmişlerdi.
Nike olunca en fazla üç forma olacağını tahmin ediyorum. Geçen sezon geç kalındığı için forma sayısını tamamlamak için dört forma yapılmıştı. Bir sonraki sezonun hazırlıklarının başlaması normal.
Zevk konusunda Nevzat Aydın'a güveniyorum ama Aksoy konusunda bilgi sahibi değilim.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Roma'dan Çin Yeni Yılına özel formaAttan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiyah neon mavi eski yönetimin Adidas'tan istediği dördüncü formaydı. Forma sayısını üç yapmak için bordo formadan vazgeçip üçüncü formayı siyah seçmişlerdi.
Nike olunca en fazla üç forma olacağını tahmin ediyorum. Geçen sezon geç kalındığı için forma sayısını tamamlamak için dört forma yapılmıştı. Bir sonraki sezonun hazırlıklarının başlaması normal.
Zevk konusunda Nevzat Aydın'a güveniyorum ama Aksoy konusunda bilgi sahibi değilim.
O kişiyi lütfen sormayın söyleyemeyeceğim
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGökyeleli bozkurt olaydı iyiydi diyorsun
Milli formalar fikir olarak güzeldi ama duruş ve font olarak berbattıİşleme hoşuma gitmişti benim
Son "Turkey" logosu bu ve bu tasarımlar bu işte ne kadar zevksiz olduğumuzu gösteriyor. Bir şeyleri zorlamamak lazım
Yani sence milli formalarda geleneksel motifler olmamalı mı?Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.
Yorum
-
İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYani sence milli formalarda geleneksel motifler olmamalı mı?Son formalardaki işleme uzun zaman sonra farklı hir motif olduğu için hoşuma gitti. O da klasik bir motifmis mesela .
"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
Takım zaten iyice dibe vurdu. Büyük bir ihtimalle bu sezon sonunda da küme düşecek. Marka değeri iyice sıfırlandı. Nike de Türkiye'de gs hariç marka değeri düşük takımlarla çalışma prensibiyle hareket ettiği için nike ile tekrar anlaşlması hiç de şaşırtmadı. Son iki sezon karşılıklı yaşanan fiyaskolara rağmen nike ile yola devam ediliyor olması gücümüzün tamamen tükendiğini gösteriyor. Bir zamanların efsanesi olan Trabzonspor'u bu kadar aciz durumda görmek gerçekten çok üzücü.
Yorum
-
İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKatalogda çok güzel formalar, doğru seçimler yapılırsa güzel şeyler çıkar ortaya.
kataloğu paylaşabilirmisiniz?
Yorum
-
İlk olarak orhanunal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekataloğu paylaşabilirmisiniz?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum