Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Antremana maç formalarıyla çıksınlar beğenmedim antreman ürünlerini. Katalog ürünleriyse tamam çalışılmış ürünlerse formalardan ilham almalarını beklerdim

Yorum

• Şimdi siteye baktım da, ürünler fotoğraflarda kötü ancak videolarda güzel görünüyor. Bu bir tek bende mi fark ediyor acaba?

Yorum

• İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şimdi siteye baktım da, ürünler fotoğraflarda kötü ancak videolarda güzel görünüyor. Bu bir tek bende mi fark ediyor acaba?
        Evet videolarda güzel görünüyor. Ama çok basit kaçmış yine de

Yorum

• futbolcuların üzerinde
          beratayberkozdemir5's instagram 20221-5-1 story.jpg

Yorum

• Yeni sezonda Adidas ya da Puma olmalı. Tüpçü montlarından gına geldi bunların. Kışlık set çok kötü.

Yorum

• adidas ve nike olmasin da ne olursa olsun... umbro nb hummel hepsi olur, macron da fenâ sayilmaz haklarini verelim... ama bu seneki idman giysileri iyi degil gibi evet
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Yeni sezon kitleriyle sezonun ilk etap antrenmanından...

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg
                *Trabzonspor Kulübü Resmi Web Sitesinden Alıntıdır.

Yorum

• forma olarak pek begenilmese ya da istenmese de böyle idman kiyâfeti olarak lâci çok iyi yaa, hocanin giydigi çok klas... onun açik mâvilisi misal klas durmaz, disarida sürekli giymek istemem ben sahsen, ama bunu her yerde her gün giy anasini satayim, çok iyi be

ama su vestel yazisi bâri burda biraz daha ufak olsa bee,, hayret yaa, itici duruyor
                  En son Sefer A. tarafından düzenlendi; 28.06.2021, 21:00.
                  Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Hocanın üstündekinden istiyorum ama vestelsiz.

Yorum

• E3YebMEXMAUDF0N.jpg

Font konusunda bir çalışma var diye biliyorum. Görselde gördüğümüz fontu sahada görebiliriz. Umarım bunu yapabilirler. Olursa her şeyiyle harika bir set olur bu sene.

Yorum

• Formalar için yeterince eleştirilik bir durum olmayınca demek idman eşofmanları konu oldu [emoji28][emoji23]
                        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Detaylar:

Yorum

• Bu arada internetten sipariş etmeyi düşünüyorum da alan arkadaşlar kalıplar nasıl ? Dar mı ?
                            Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Mavinin kumaşı çok iyi gibi.
                              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Emre Yamak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                [ATTACH]20686[/ATTACH]

Font konusunda bir çalışma var diye biliyorum. Görselde gördüğümüz fontu sahada görebiliriz. Umarım bunu yapabilirler. Olursa her şeyiyle harika bir set olur bu sene.
                                Koitanin forma çekimlerin de maalesef arial font kullanılmış. Font değişmeyecek sanırım.
                                YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X