İlk olarak a f s tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeneye Nike ile devam ediyoruz, içiniz rahat olsun.
Abi detaylar nedir?
Bu sene de katalog giyeceğiz değil mi?
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeneye Nike ile devam ediyoruz, içiniz rahat olsun.
Yorum
-
İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlevle Türk Kültürünün alakasını çözen beri gelsin,Azerbaycan olsa neyseYine geçen sene mi ne milli takımda Osmanlı geleneksel süslemesi vardı
Milli formalar fikir olarak güzeldi ama duruş ve font olarak berbattıİşleme hoşuma gitmişti benim
Son "Turkey" logosu bu ve bu tasarımlar bu işte ne kadar zevksiz olduğumuzu gösteriyor. Bir şeyleri zorlamamak lazım"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
-
Arkadaşlar forma tasarımlarınızı lütfen buraya koymayın, ayrı bir başlık var bunun için. Oraya atın biz de gelip bakalım. Bu başlıkta bunların yeri yok.Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
Nike'a sevinenlere anlam veremiyorum. 8 senedir 1 tane adam akilli Formamiz olmadi, haala sevinenler var.
Belki cogunuz özel forma felan bekliyosunuzdur yine, ama bu imkansiz, cünkü bizim elit sözlesmemiz yok Nike ile.
Yine katalogdan forma secilecekdir. Adidas kalite ve detai olarak 3 gömlek üstündür nike'dan.
En azindan, Fontu iyi secseler gelecek sezon icin, ve sponsor anlasmalari yapilmalidir (Gögüs, Kol ve sirt icin)En son Trabzon-Spor-61 tarafından düzenlendi; 08.02.2016, 16:45.BORDO MAVI
BORDEAUX BLAU
CLARET BLUE
Yorum
-
İlk olarak Trabzon-Spor-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNike'a sevinenlere anlam veremiyorum. 8 senedir 1 tane adam akilli Formamiz olmadi, haala sevinenler var.
Belki cogunuz özel forma felan bekliyosunuzdur yine, ama bu imkansiz, cünkü bizim elit sözlesmemiz yok Nike ile.
Yine katalogdan forma secilecekdir. Adidas kalite ve detai olarak 3 gömlek üstündür nike'dan.
En azindan, Fontu iyi secseler gelecek sezon icin, ve sponsor anlasmalari yapilmalidir (Gögüs, Kol ve sirt icin)
Adidas'ın önerdiği formaları da görmedin sanırım. Sivasspor gibi çıkacaktı takım sahaya.
Fontları TFF belirledi o fontu kullanmak zorundasın. Ha fener gibi (stroke, smoth vesaire...) bir iki çakallık yapabilirsin orası ayrı mevzu.Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar forma tasarımlarınızı lütfen buraya koymayın, ayrı bir başlık var bunun için. Oraya atın biz de gelip bakalım. Bu başlıkta bunların yeri yok.
Forma tasarımları için ayrı başlık var ama oraya bakan yok. Ayda yılda bir kere bakılıyor Multimedya bölümüne. Burda paylaşılıcaksa dediğim gibi görsellerin boyutlarını küçülterek veya resmi link olarak atarak yapılabilir. Diğer türlü sayfa 25 tane formayla dolunca hoş olmuyor tabi.● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
-
İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence koymalarında bir sakınca yok, sayfayı boydan boya kaplayacak şekilde koyulmasın yeter. Bir de o görsellere alıntı yapılıyor aynı büyük resimler defalarca sayfada oluyor. Alıntı yaparken resimler silinirse daha güzel olur.
Forma tasarımları için ayrı başlık var ama oraya bakan yok. Ayda yılda bir kere bakılıyor Multimedya bölümüne. Burda paylaşılıcaksa dediğim gibi görsellerin boyutlarını küçülterek veya resmi link olarak atarak yapılabilir. Diğer türlü sayfa 25 tane formayla dolunca hoş olmuyor tabi.İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer başlık amacına uygun kullanılmalı.
2- Şahsen tasarım görmek yerine, gerçekçi paylaşımlar görmek isterim.
3- Belki de o bakılmayan konu başlığına ilgi arttırıcı bir şeyler yapılmalı, sonuçta bu başlık altı da "ben forma yaptım beğendiniz mi?" yeri değil. Şahsen beğeni bekleyen, ego şişiren insanlar var, bunu burada yapmasınlar.Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence koymalarında bir sakınca yok, sayfayı boydan boya kaplayacak şekilde koyulmasın yeter. Bir de o görsellere alıntı yapılıyor aynı büyük resimler defalarca sayfada oluyor. Alıntı yaparken resimler silinirse daha güzel olur.
Forma tasarımları için ayrı başlık var ama oraya bakan yok. Ayda yılda bir kere bakılıyor Multimedya bölümüne. Burda paylaşılıcaksa dediğim gibi görsellerin boyutlarını küçülterek veya resmi link olarak atarak yapılabilir. Diğer türlü sayfa 25 tane formayla dolunca hoş olmuyor tabi.
yeni mesaj tusunlan en güncel konular okunuyor
keske like, dislike butonuda olsa belli olurdu kac kisi baktigi
bu baslik kesinlikle sade kalmali bence"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum