ilk forma gayet güzel olmuş [MENTION=50414]trabzonsporkits[/MENTION]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNevzat Aydın el attıysa güzel formayı unutun.
Belki bu sefer bizi yanıltır"Bize Heryer Trabzon.."
Yorum
-
İlk olarak Furkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMalesef bu yoruma katılıyorum bende. Daha önceki seçimleri kötüydü ve twitter üzerinden taraftarı umursamaz tavırları tavırları vardı.
Belki bu sefer bizi yanıltır
Yorum
-
İlk olarak Furkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMalesef bu yoruma katılıyorum bende. Daha önceki seçimleri kötüydü ve twitter üzerinden taraftarı umursamaz tavırları tavırları vardı.
Belki bu sefer bizi yanıltır
Şike sürecindeki tutumu da sakat. Ticari kaygılarından hırsızlara göz yumması da cabası. Şikeden sallanırken ortalık o tenis turnuvası paylaşıyordu. Of Spor sponsorluk için destek isterken fblilerin bilmesi halinde zarara uğruyacağını söylemesi...Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Çubuklu bordo ağırlıklı olmalı, yakası beyaz olmalı ve şort da beyaz olmalı bence.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRenk alakasız olasa da güzel durdu sanki
ts club çıkarabilir aslında böyle bir forma, daha önce çıkardığı efsane forma gibi.
Yorum
-
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeneye Nike ile devam ediyoruz, içiniz rahat olsun.
Ne aşamadayız peki?
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeneye Nike ile devam ediyoruz, içiniz rahat olsun.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum