Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ilk forma gayet güzel olmuş [MENTION=50414]trabzonsporkits[/MENTION]

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Nevzat Aydın el attıysa güzel formayı unutun.
      Malesef bu yoruma katılıyorum bende. Daha önceki seçimleri kötüydü ve twitter üzerinden taraftarı umursamaz tavırları tavırları vardı.
      Belki bu sefer bizi yanıltır
      "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• İlk olarak Furkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Malesef bu yoruma katılıyorum bende. Daha önceki seçimleri kötüydü ve twitter üzerinden taraftarı umursamaz tavırları tavırları vardı.
        hatırladığım 2013 formasının tam ters renkleri için olanına süveter bu demişti

Yorum

• Ts Club logosu gerçekten çok başarılı olmuş, şimdikinden çok daha iyi.

Yorum

• Renk alakasız olasa da güzel durdu sanki

Yorum

• İlk olarak Furkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sarı siyah formamızı hatırlayın. Bir de durumu kurtarmak için isyanımızın rengi mi ne bir şey yumurtlamışlardı o zaman.

Şike sürecindeki tutumu da sakat. Ticari kaygılarından hırsızlara göz yumması da cabası. Şikeden sallanırken ortalık o tenis turnuvası paylaşıyordu. Of Spor sponsorluk için destek isterken fblilerin bilmesi halinde zarara uğruyacağını söylemesi...
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• Eğer başkan stadyumdaki koltuk tasarımları için oluşturduğu anketi formalar için de yaparsa değmeyin keyfimize. Biri bunu başkana iletmeli. Bizim giyeceğimiz formayı biz belirlemeliyiz.

Yorum

• Pek olmadı ama, buna benzer bir formamız olmasını isterdim.

Yorum

• Nike 2016-17 Katalog Formaları denemeleri...

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Nike 2016-17 Katalog Formaları denemeleri...

4 ude katalog olmasina ragmen bence cok guzel

Yorum

• Çubuklu bordo ağırlıklı olmalı, yakası beyaz olmalı ve şort da beyaz olmalı bence.
                        İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                        Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Renk alakasız olasa da güzel durdu sanki

çok hoş olmuş bence, renkler soluk kullanılması da ayrı güzel .
                          ts club çıkarabilir aslında böyle bir forma, daha önce çıkardığı efsane forma gibi.

Yorum

• Seneye Nike ile devam ediyoruz, içiniz rahat olsun.
                            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Seneye Nike ile devam ediyoruz, içiniz rahat olsun.
                              Kesin mi abi? Hadi bakalım hayırlı olsun

Ne aşamadayız peki?

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Seneye Nike ile devam ediyoruz, içiniz rahat olsun.
                                abi ilişki sponsorluk üzerine mi yoksa sadece ürün tedariki mi?
                                ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                                Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X