Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yeni yönetim gelişlerinin şerefine formalarda biraz indirim yapsın, eski formalarda bile indirim göremez olduk bu aralar.
    Kesinlikle katılıyorum.Formalar biraz pahalı.Ticarette sürümden kazanma olayı vardır.Biraz daha uygun yap 1 alacağına 2 yada 3 alsın.

Yorum

• Muharrem Başkan taraftarı dinliyor aynı dilden konuşuyor eminimki fiyat ve kalite açısından en iyisini bizlere sunduracakdır.
      -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• acik maviye Turuncu renk cok güzel gidiyor :

Hollanda antreman Shirt

The new Netherlands 2016 Pre-Match and Training Strips introduce a fresh design for the Dutch national team, set to be released in Spring 2016.
        En son MetiN08 tarafından düzenlendi; 14.12.2015, 12:43.

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          acik maviye Turuncu renk cok güzel gidiyor :

Hollanda antreman Shirt

http://www.footyheadlines.com/2015/1...ning-kits.html
          ücüncü rengimiz turunc diyebilirmiyiz ??
          BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• bi ara forma sırt sponsoru spor toto oldu denilmişti hala formalarda yok ne oldu o iş sonradan yattı mı ?
            Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak samet aslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bi ara forma sırt sponsoru spor toto oldu denilmişti hala formalarda yok ne oldu o iş sonradan yattı mı ?
              yeni logolarini cikartinca sözde sirta yazilacakti isimleri

birkere kontrati imzaladilar, oradan tek tarafli geri dönüs olmaz
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Klasik setimiz Bordo ağırlıklı çubuklu forma- beyaz veya bordo şort- bordo çorap olmalı .

Bi de bordo formalarimizin arkasına mavi baskı yapsınlar.

Ayrıca TFF ya özel font tasarlasin tasarlamazlar ise Arial font ile biraz oynayarak güzel bi revizyon yapalım baskılara.
                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• umarım bu sene beyaz yaka, bordo mavi çubuklu bir forma tabi ki beyaz şort ile
                  ör
                  indir.jpg
                  bordo yada mavi ağırlıklı ikinci forma (geçen seneki mavi gibi)
                  ör
                  dutch-ss-away-stadium-jsy-577963-471-original-detail.jpg
                  ve uzun zamandır beklenen simsiyah 3.deplasman forması
                  siyah.JPG

ayrıca ek olarak arial dışında güzel bir font
                  siyah forma için kesinlikle monochrome amblem
                  En son Ege Kum tarafından düzenlendi; 17.12.2015, 16:05.
                  Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                  Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                  Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Klasik setimiz Bordo ağırlıklı çubuklu forma- beyaz veya bordo şort- bordo çorap olmalı .

Bi de bordo formalarimizin arkasına mavi baskı yapsınlar.

Ayrıca TFF ya özel font tasarlasin tasarlamazlar ise Arial font ile biraz oynayarak güzel bi revizyon yapalım baskılara.
                    Bizim klasik formamız çubuklu değil Aston Villa modelidir.

Yorum

• İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bizim klasik formamız çubuklu değil Aston Villa modelidir.
                      Bana kalırsa böyle kesin bir ayrım yok ayrıca çubuklu ile daha başarılıyız. Ben de şahsen çubuklu seviyorum.
                      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Bu Tff'nin forma arkası numara ve isim yazı fontundaki standard klişesi hala aynımı?
                        -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• İlk olarak Ege Kum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          umarım bu sene beyaz yaka, bordo mavi çubuklu bir forma tabi ki beyaz şort ile
                          ör
                          [ATTACH=CONFIG]7998[/ATTACH]
                          bordo yada mavi ağırlıklı ikinci forma (geçen seneki mavi gibi)
                          ör
                          [ATTACH=CONFIG]7999[/ATTACH]
                          ve uzun zamandır beklenen simsiyah 3.deplasman forması
                          [ATTACH=CONFIG]7997[/ATTACH]

ayrıca ek olarak arial dışında güzel bir font
                          siyah forma için kesinlikle monochrome amblem
                          su siyah formayi kuyu bordoylan haziliyabilirmisiniz
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Herkese merhaba. Forumdaki ilk mesajım. Basit bir tasarım yapmaya çalıştım.

Adidas 1-40.jpgAdidas 441-480.jpg
                            Adidas 121-160.jpgAdidas 521-560.jpg
                            Adidas 521-56a0.jpgaaaaa.jpg
                            Adidas 521-560aa.jpg
                            En son CinarTS tarafından düzenlendi; 18.12.2015, 14:36.
                            Eğo ime asin Trapezunte..

Yorum

• İlk olarak CinarTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Herkese merhaba. Forumdaki ilk mesajım. Basit bir tasarım yapmaya çalıştım.

[ATTACH=CONFIG]8009[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]8010[/ATTACH]
                              [ATTACH=CONFIG]8011[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]8012[/ATTACH]
                              [ATTACH=CONFIG]8013[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]8014[/ATTACH]
                              [ATTACH=CONFIG]8015[/ATTACH]
                              Merhaba.Hoş geldin aramıza Güzel olmuşlar daha da iyilerini yaparsın umarım.
                              Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Ustten ikinci ve amblemli olan cok can yakar forma biraktirmaz ts cluplarda ah nerde ....
                                bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X