Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Yav hep ayni firmalar var su ulkede. İtalyadaki, ispanyadaki joma vs forma firmalari ulkemizr gelse ya. Her takimda farkli sponsor, farkli forma iyi olur...
PAP5044DUO cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eti'yi göreve davet ediyorum. Biz de forma arkasına Browni yazarız.
Eti çok çok iyi olurdu.
Ama onlar da Es Es'ten başkasına tav olmazlar.
Ayrıca başkan denecek futbol paydaşı bu sponsorluk için saraydan icazet almak zorunda.
Yani, yaş o iş.
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Eti çok çok iyi olurdu.
Ama onlar da Es Es'ten başkasına tav olmazlar.
Ayrıca başkan denecek futbol paydaşı bu sponsorluk için saraydan icazet almak zorunda.
Yani, yaş o iş.
RTE'ye bir rica da bulunsada o ayarlasa bir şeyler. Bizimkinin bulacağı yok. Turkısh aırlınes'den gelecek para da yattı.
RTE'ye bir rica da bulunsada o ayarlasa bir şeyler. Bizimkinin bulacağı yok. Turkısh aırlınes'den gelecek para da yattı.
Adam fanatik şikebahçeli.
Hiç bize destek olmasına izin verir mi ortağı olduğu kurumun?
Bence sponsorluk için devrelik ya da yarım devrelik hiç olmadı 10'ar maç üzerindne çözmeliyiz.
Hem gelecek gelirden olmayız hem de sponsor bulmakta çok sıkıntı çekmeyiz.
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Arial Round olması lazım bu fontun. Arial ailesi içinde birçok varyant olduğu için seçip kullanmışlar. Adamlar işten anlıyor en azından, formaya uyduruyor bir şekilde.
Takımımız ligde Bursaspor ile oynayacağı müsabakada parçalı forma, mavi şort ve mavi çorapla mücadele edecek. Kalecimiz ise yeşil forma, yeşil şort ve yeşil çorap giyecek.
şikeciler fontun ismi Arial ile başlıyor diye şark kurnazlığı yapmış resmen. Geçen seneki font değil, bambaşka bir font ailesi. Bu sezonki talimatlar değişti mi bilmiyorum ama hiçbirşeyden anlamayan TFF'nin fonttan anlayacağını hiç sanmıyorum.
Yorum