Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sponsor konusunda bir gelişme var mı ?
    Kongre görülmeden olacağını sanmam

Yorum

• russia-euro-2016-away-kit-6.jpg germany-euro-2016-away-kit-5.jpg

Yorum

• ADIDASIN YENİ İMAJI YOK SATTIRIR

En son trabzonsporkits tarafından düzenlendi; 12.11.2015, 01:02.

Yorum

• Almanya'nın kaleci forması ve Japonların Mavi forması efsane olmuş.
          ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Gördüğüm kadarıyla Adidas kendini aşmış müthiş tasarımlar var şu Japonyanın üstteki lacivert formasından bordo mavi yapıldığını düşünün yok satar yok... Şu tasarımlardan sonra sonuna kadar adidas diyorum...
            -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Bence gelecek sezon Trabzon 1.ligdeki ilk sezon formalara benzer bir tasarimla gelse yeni bir baslangic niteliginde güzel bir anlam olur...
              ama bu sadece bir düsünce...

ve alternatif renk kirmizi beyazda olabilir bir ara kirmizi Beyaz Trabzonspor vardi diye hatirliyorum...
              veya 3. forma olarak Trabzonsporun birlestigi idmanocagi idmangücü martispor vs formalari olabilir her sezon degisir
              mesela bir sezon idamocagi renkleri sonraki sezon idmangücü ve öyle devam eder nasil bir fikir ?

bu yazdiklarim sadece aklimdan gecen düsünce sadece...
              En son FERHAT K. tarafından düzenlendi; 12.11.2015, 15:11. Sebep: eksik ve bazi kelimeleri yalnis yazmisim ve düzeltme geregi duydum

Yorum

• Erkan Zengin'e bak hele
                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• adidas-japan-2016-home-kit-2.jpg

Fikir olur diye koydum, ufak biraz malesef güzel oluyor ama argadaş
                  En son Aydın Danış tarafından düzenlendi; 12.11.2015, 18:02.
                  -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• Adidas'ın yeni çizgileri iyi de bizenah

Aaaaah. Kataloğum geldi getirin banaaaaaaaa

Yorum

• Adidasın yeni sezon formaları fena. Alman forması çok sade ve çok şık Nike gibi atlete benzemiyor.

Benim anlamadığım çizgileri koltuk altında olan kalıplar sadece milli takımlar için mi? Kulüplerde giyebilecek mi?
                      #TRABZONSPOR#

Yorum

• Klasman olarak Adidas kendisiyle yarışıyor. nike, puma'nın seviyesine düştü. umarım önümüzdeki sezon adidas giyeriz.

Yorum

• İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          [ATTACH=CONFIG]7693[/ATTACH]
                          Fikir olur diye koydum, ufak biraz malesef güzel oluyor ama argadaş
                          Böyle olmaz.
                          3 renk kullanmalısın.
                          Japon forması 3 renk.
                          Direkt lacivert üzerine bordo-mavi veya üçüncü bir renk üzerine bordo mavi çalışırsan daha güzel olur bu tasarım.

Yorum

• İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Böyle olmaz.
                            3 renk kullanmalısın.
                            Japon forması 3 renk.
                            Direkt lacivert üzerine bordo-mavi veya üçüncü bir renk üzerine bordo mavi çalışırsan daha güzel olur bu tasarım.
                            Vallahi 10 dakikalık boşluğumda merak edip yaptım sizinde görmenizi istedim detaylarla uğraşamadım malesef

Sent from my iPhone using Tapatalk
                            -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

• İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Vallahi 10 dakikalık boşluğumda merak edip yaptım sizinde görmenizi istedim detaylarla uğraşamadım malesef

Yok yanlış anlama
                              Eleştirmek için değil, daha güzel olsun diye söyledim.

Yorum

• İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yok yanlış anlama
                                Eleştirmek için değil, daha güzel olsun diye söyledim.
                                Anladım zaten vakit yok işte vakti olan arkadaşlar yaparsa görmüş oluruz artık

-JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X