İlk olarak sifuni tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
ADIDASIN YENİ İMAJI YOK SATTIRIR
En son trabzonsporkits tarafından düzenlendi; 12.11.2015, 01:02.
Yorum
-
Bence gelecek sezon Trabzon 1.ligdeki ilk sezon formalara benzer bir tasarimla gelse yeni bir baslangic niteliginde güzel bir anlam olur...
ama bu sadece bir düsünce...
ve alternatif renk kirmizi beyazda olabilir bir ara kirmizi Beyaz Trabzonspor vardi diye hatirliyorum...
veya 3. forma olarak Trabzonsporun birlestigi idmanocagi idmangücü martispor vs formalari olabilir her sezon degisir
mesela bir sezon idamocagi renkleri sonraki sezon idmangücü ve öyle devam eder nasil bir fikir ?
bu yazdiklarim sadece aklimdan gecen düsünce sadece...En son FERHAT K. tarafından düzenlendi; 12.11.2015, 15:11. Sebep: eksik ve bazi kelimeleri yalnis yazmisim ve düzeltme geregi duydum
Yorum
-
-
adidas-japan-2016-home-kit-2.jpg
Fikir olur diye koydum, ufak biraz malesef güzel oluyor ama argadaşEn son Aydın Danış tarafından düzenlendi; 12.11.2015, 18:02.-JOSE ERNESTO SOSA-
Yorum
-
İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH=CONFIG]7693[/ATTACH]
Fikir olur diye koydum, ufak biraz malesef güzel oluyor ama argadaş
3 renk kullanmalısın.
Japon forması 3 renk.
Direkt lacivert üzerine bordo-mavi veya üçüncü bir renk üzerine bordo mavi çalışırsan daha güzel olur bu tasarım.
Yorum
-
İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBöyle olmaz.
3 renk kullanmalısın.
Japon forması 3 renk.
Direkt lacivert üzerine bordo-mavi veya üçüncü bir renk üzerine bordo mavi çalışırsan daha güzel olur bu tasarım.
Sent from my iPhone using Tapatalk-JOSE ERNESTO SOSA-
Yorum
-
İlk olarak Aydın Danış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVallahi 10 dakikalık boşluğumda merak edip yaptım sizinde görmenizi istedim detaylarla uğraşamadım malesef
Sent from my iPhone using Tapatalk
Eleştirmek için değil, daha güzel olsun diye söyledim.
Yorum
-
İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok yanlış anlama
Eleştirmek için değil, daha güzel olsun diye söyledim.vakit yok işte vakti olan arkadaşlar yaparsa görmüş oluruz artık
Sent from my iPhone using Tapatalk-JOSE ERNESTO SOSA-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum