Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Formadan daha büyük sıkıntı sponsor bulamayışımız.
    Çok büyük bir gelir kapısı 2 sezondur kapalı.
    Vizyon sahibi yönetim de uyusun.
    ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Nike antremant kiti almak istiyorum kulup yeni sezonları çıkartmamış henüz (ligin 7. haftası bitti).
      olmaz neden olmuyor diye kızarız şimdi var alamıyoruz diye kızıyoruz.
      tuttuğum takımın antreman kitini almak isteyipte alamamam bir insanı ne kadar yaralayabilir ki? UEFA duysa ayıplar turnuvalara almaz.

Yorum

• 86578657865.jpg
        Man City third kit on http://www.soccer777.net/manchester-...rt-p-4744.html

Yorum

• Gelecek sezondan da umudumu kaybediyorum.

Yorum

• Bu haber doğru mu ?

Yorum

• İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu haber doğru mu ?
              İHO'nun resmi yayın organı bu çakma gazeteci, muhtemelen doğrudur.
              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Ben Adidas'ı hiç istemiyorum çünkü olay adidas veya nike olayı değil sorun zihniyet... Yeni yönetim gelene kadar netleşmesin istiyordum ama kesinleşti galiba sanmıyorum ama hayırlı olsun

LT18i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yorum

• Hayırlı olsun ne diyelim, inşallah Nike'ı aramayız.

Yorum

• Getirin Adidas katalogunu

Yorum

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben Adidas'ı hiç istemiyorum çünkü olay adidas veya nike olayı değil sorun zihniyet...
                      i
                      Ah şunu bir anlatabilsek. Mesele firma değil mesele vizyon. Şu çok açık ve net bir durum ki NIKE bu işte çığır açtı ve liderliğini devam ettiriyor.
                      Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Bence daha küçük fimalarla anlaşılıp özel formalar yapılsa daha iyi olur,Adidas ve Nike için pek önemli değiliz ama yine de hayırlı olsun..
                        #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Seneye Adidas'çıları burada ağlarken göreceğiz demek..

Yorum

• Trabzonspor'un seneye giyeceği katalog formaları

Şu yaptığım renklendirme çalışması da aslında yukarıdaki katalog forması üzerine idi... Özel tasarım değildi...

En son Selim Turan tarafından düzenlendi; 12.10.2015, 15:23.
                            t @Selim_Turan

Yorum

• Ilk sene katalog formalarının geleceğine kesin gözüyle bakabiliriz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X