Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 10 Mart 2013'te şöyle bir deneme yapmıştım. Adidas haberleri dolaşıyor diye paylaşıyım dedim.

t @Selim_Turan

Yorum

• Gelecek sene için 50. yıla özel bir forma yapmak akıllarına gelir mi acaba?

Ya da Avni Aker Stadyumu için özel bir forma yaparlar mı?

Bunlar çok zor olmasa gerek.

Yorum

• Adidas sanki bize R.Madrid Bayern formasi yapacak. Yapacaklari forma Sivasin Kayserinin bordo mavilisi.
        İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
        Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• west_ham_united_umbro_kit_20150430_1686927133.jpg

Yorum

• hocam gömmüşsün kayserinin formasına ama bu sezonki formamıza on çeker tasarımı
            lay lay lay

Yorum

• A Kategorisinde forma yapacağına göre evet Bayern veya Real Formasından farklı olmayacak.
              Ne zaman Adidas Desek aynı muhabbete girdiniz. Artık Yeni Formalar Çıkınca Adidas Klasını görürsünüz,Saygılar.
              "spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. idrak ve ahlak da bu işe yardım eder. zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim."

Yorum

• Vay be ...ben daha KAP aciklamasi görmeden , birde Bayern ve Real ile ayni kategorideye sokan var. Neyse beterin beteride var. Allah korusun Puma Lotto Umbro yada Hummel olsaydi ne olurdu.......

Yorum

• Beyler Adidas,Nike gibi dünyadaki bütün takımları baz alarak kategori oluşturmuyor.Ülkeye göre kategori oluşturuyor.Türkiyedeki A kategorisinide Fb,Bjk ve yeni sezonda Trabzonspor oluşturuyor.Nike'ın A kategorsine girmek çok zor ama Adidas öyle değil kategoriden seçtirmiyor tasarımı kendi yapıyor.Ama tabikide karabükspora tasarım yapıcak değil.
                  KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• Adidas işi bence hikaye..

Yorum

• Size söylüyorum yönetim adidas ile sözleşmeyi imzaladı.Olağanüstü bir durum haricinde Adidas giyiyoruz seneye.Kaynak sağlam
                      KUPA TAYYİP ERDOĞANDA

Yorum

• eğer adidas ile anlaştıysak geçmiş olsun, vasat vasat formaları giyeceğiz yine...değişen bir şey olmayacak

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Ş. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          [ATTACH=CONFIG]7165[/ATTACH]

[ATTACH=CONFIG]7166[/ATTACH]

düz formada neyse de, çucukluda o 3 çizgi pek olmuyor bence
                          Gayet güzel olmuş.. bence böyle bir tasarım bayaa satar..

Yorum

• eğer haber doğru ise geçmiş olsun.
                            tasarım olarak hiç beğenmiyorum adidas'ı.
                            fiyat olarak 119tl'ye laf edenler bakalım tasarım ve zevk anlayışı o 3 çizgi arasına sıkışmış adidasa ne diyecekler.
                            tamda forma bütünlüğü sağlanmışken böyle bir değişiklik hoş olmadı.
                            çok bariz söyleyebilirim ki adidas ve nike arasındaki zihniyet farkı(tasarım konusunda) paint ve photoshop kadar bariz ve net.
                            ben Ali Fuat abi teyit edene kadar inanmak istemiyorum.

Yorum

• Bu seneki rezaletten sonra Nike'tan medet ummamak lazım, ben Adidas da olmasını istemiyorum açıkçası, keşke Macron ya da New Balance gibi firmalar Türkiye pazarına girseler.

Yorum

• benim anlayamadigim yönetimin sebep oldugu bir rezaleti nike sorumlu tutulmasi nasil bir düsünce ürünüdür

nike yerinde olsaydim ben o formalarida üretmezdim
                                sen sizlen devam etmeyecem de, sonra son gün git nike a de üretici bulamadim bu isi görürmüsün
                                onlarda sana yardimci olmasina ragmen hala suclu nike

gecen sene yönetimi isini dogru yaptiginda nasil ürünler ortaya ciktigi bellidir
                                sen görevini aksatirsan bu duruma düsersin

mitinglerde boy göstererek, dügünlerde sahitlik yaparak, tv lerde ropörtaj vererek bu isler yürümüyor
                                aralikda kurtulacagiz ins.
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X