Eski Sezon Nike Forma Arayanlar için.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak reddevils11 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEski Sezon Nike Forma Arayanlar için.
http://www.barcin.com/ara?q=TrabzonsporBize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
The storm boyun yaptigi forma tasarimlaryla beraber baskana yaptgmz ziyaret ve formalarla ilgli bilgi alsverisi taraftarin istegi beklentilerine binaen gercklestrdgmz ziyaret ile ilgili yazdklarmz nedeni bilnmeyen bi sekilde bu baslikta pek ilgi gormesede su guzel haberi vermek isterzki guzel bir taraftar formasi cok yakinda sizlerle olacakk
Yorum
-
İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleThe storm boyun yaptigi forma tasarimlaryla beraber baskana yaptgmz ziyaret ve formalarla ilgli bilgi alsverisi taraftarin istegi beklentilerine binaen gercklestrdgmz ziyaret ile ilgili yazdklarmz nedeni bilnmeyen bi sekilde bu baslikta pek ilgi gormesede su guzel haberi vermek isterzki guzel bir taraftar formasi cok yakinda sizlerle olacakk''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunlar Tsclub da 39 lira niye daha pahalıya başka yerden alalım? Yoksa kendi reklamınızı mı yapıyorsunuz [emoji6]"spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. idrak ve ahlak da bu işe yardım eder. zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim."
Yorum
-
İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleThe storm boyun yaptigi forma tasarimlaryla beraber baskana yaptgmz ziyaret ve formalarla ilgli bilgi alsverisi taraftarin istegi beklentilerine binaen gercklestrdgmz ziyaret ile ilgili yazdklarmz nedeni bilnmeyen bi sekilde bu baslikta pek ilgi gormesede su guzel haberi vermek isterzki guzel bir taraftar formasi cok yakinda sizlerle olacakk● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
Renktaşlar biliyoruz ki bizim yönetim için forma tasarımı sponsoru vs şık olmak zorunda değil, parayı versinler yeter, ya da parayı olmasınlar yeter...
Ancak meraktandır ki soruyorum:
Nike ile sözleşme yenilemişiz... E peki? Seneye seçilmesi gereken formaları seçtik mi? Yoksa seneye de lanet çarşaf muamelesini erkenden seçim yapmadığımız için görmeye devam mı edeceğiz?
Yorum
-
İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRenktaşlar biliyoruz ki bizim yönetim için forma tasarımı sponsoru vs şık olmak zorunda değil, parayı versinler yeter, ya da parayı olmasınlar yeter...
Ancak meraktandır ki soruyorum:
Nike ile sözleşme yenilemişiz... E peki? Seneye seçilmesi gereken formaları seçtik mi? Yoksa seneye de lanet çarşaf muamelesini erkenden seçim yapmadığımız için görmeye devam mı edeceğiz?
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNike ile sözleşme eylül ayında bitiyor.
Yorum
-
İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAli Fuat bey uzatildi diye bahsetmisdi sanirim arka sayfalarda....
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNike ile sözleşme eylül ayında bitiyor.İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAli Fuat bey uzatildi diye bahsetmisdi sanirim arka sayfalarda....İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu yil icin uzatıldı sadece benim bildiğim o sekilde
Yorum
-
Bordo Mavi formanın altına beyaz ya da en kötü bordo tercih edilmeli.
Yine Beyaz formanın altına bordo tercihi hoş olacaktır.
Mavi formanın altında da güzel durur aslında.
Bordo'dan şaşmayalım arkadaşlar.''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum