Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eski Sezon Nike Forma Arayanlar için.
    Barçın'ın Ara sayfasını incelemek ve detaylı bilgi almak için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Yeni Sezon Ürünleri incelemek ve uygun fiyatlarla alışveriş yapmak için hemen tıklayın!
    "spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. idrak ve ahlak da bu işe yardım eder. zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim."

Yorum

• İlk olarak reddevils11 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Eski Sezon Nike Forma Arayanlar için.
      http://www.barcin.com/ara?q=Trabzonspor
      Bunlar Tsclub da 39 lira niye daha pahalıya başka yerden alalım? Yoksa kendi reklamınızı mı yapıyorsunuz [emoji6]
      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• The storm boyun yaptigi forma tasarimlaryla beraber baskana yaptgmz ziyaret ve formalarla ilgli bilgi alsverisi taraftarin istegi beklentilerine binaen gercklestrdgmz ziyaret ile ilgili yazdklarmz nedeni bilnmeyen bi sekilde bu baslikta pek ilgi gormesede su guzel haberi vermek isterzki guzel bir taraftar formasi cok yakinda sizlerle olacakk

Yorum

• Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            The storm boyun yaptigi forma tasarimlaryla beraber baskana yaptgmz ziyaret ve formalarla ilgli bilgi alsverisi taraftarin istegi beklentilerine binaen gercklestrdgmz ziyaret ile ilgili yazdklarmz nedeni bilnmeyen bi sekilde bu baslikta pek ilgi gormesede su guzel haberi vermek isterzki guzel bir taraftar formasi cok yakinda sizlerle olacakk
            Alakanıza teşekkür ederiz, varolun.
            ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Antrenman shirt ve ceketleri nezaman satisa sunulcak bilgi sahibi olan varmi ?

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bunlar Tsclub da 39 lira niye daha pahalıya başka yerden alalım? Yoksa kendi reklamınızı mı yapıyorsunuz [emoji6]
                reklam yapıcak bir işim ve nedenim yok. bedenini bulamazlarsa alternatif olarak bu siteden de alabilirler. Mağaza müdürlerini fiyat konusunda bilgilendirince indirim yapıyorlar zaten
                "spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. idrak ve ahlak da bu işe yardım eder. zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim."

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  The storm boyun yaptigi forma tasarimlaryla beraber baskana yaptgmz ziyaret ve formalarla ilgli bilgi alsverisi taraftarin istegi beklentilerine binaen gercklestrdgmz ziyaret ile ilgili yazdklarmz nedeni bilnmeyen bi sekilde bu baslikta pek ilgi gormesede su guzel haberi vermek isterzki guzel bir taraftar formasi cok yakinda sizlerle olacakk
                  Teşekkürler. Biraz daha ayrıntı verebilir misiniz?
                  ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Renktaşlar biliyoruz ki bizim yönetim için forma tasarımı sponsoru vs şık olmak zorunda değil, parayı versinler yeter, ya da parayı olmasınlar yeter...

Ancak meraktandır ki soruyorum:

Nike ile sözleşme yenilemişiz... E peki? Seneye seçilmesi gereken formaları seçtik mi? Yoksa seneye de lanet çarşaf muamelesini erkenden seçim yapmadığımız için görmeye devam mı edeceğiz?

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Renktaşlar biliyoruz ki bizim yönetim için forma tasarımı sponsoru vs şık olmak zorunda değil, parayı versinler yeter, ya da parayı olmasınlar yeter...

Ancak meraktandır ki soruyorum:

Nike ile sözleşme yenilemişiz... E peki? Seneye seçilmesi gereken formaları seçtik mi? Yoksa seneye de lanet çarşaf muamelesini erkenden seçim yapmadığımız için görmeye devam mı edeceğiz?
                      Nike ile sözleşme eylül ayında bitiyor.

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ali Fuat bey uzatildi diye bahsetmisdi sanirim arka sayfalarda....

Yorum

• İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu yil icin uzatıldı sadece benim bildiğim o sekilde

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• bu formanın altına beyaz şort giyilmeli. ve mavi şort fecaatinden bir an önce kurtulmalıyız.

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu yil icin uzatıldı sadece benim bildiğim o sekilde
                              Teşekkür ederim ilginize. Sanırım bu yıl için uzatıldı son kanaatimiz. İnşallah güzel bir sponsor bulunur.

Yorum

• Bordo Mavi formanın altına beyaz ya da en kötü bordo tercih edilmeli.
                                Yine Beyaz formanın altına bordo tercihi hoş olacaktır.
                                Mavi formanın altında da güzel durur aslında.
                                Bordo'dan şaşmayalım arkadaşlar.
                                ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X