Almayacaktım ama TSclub'a girince dayanamadım aldım yeni sezonun formasını. Beyaz forma cok rahat ve vücuda iyi oturuyor. Süper bir forma değil, ama cokta kötü değil.
Parçalı formadan kalmamış hiçbir yerde İstanbul'da ki tüm TS Clubları aradım forma yok. İnternetten sipariş vereyim dedim forma yok. Ziya Bey tesislerini aradım forma yok.
Gerçekten bravo.. Kaç tane bastınız bu formadan 1000 tane mi? Kıyasladığımız Fenerbahçe 120.000 Forma sattı bu sezon biz kaç adet forma bastık çok merak ediyorum...
"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Parçalı formadan kalmamış hiçbir yerde İstanbul'da ki tüm TS Clubları aradım forma yok. İnternetten sipariş vereyim dedim forma yok. Ziya Bey tesislerini aradım forma yok.
Gerçekten bravo.. Kaç tane bastınız bu formadan 1000 tane mi? Kıyasladığımız Fenerbahçe 120.000 Forma sattı bu sezon biz kaç adet forma bastık çok merak ediyorum...
Bu sezonun formaları zaten az gelecek denilmişti. Belki yeniden sipariş verirlerse gelir.
Yarın Üsküdar Ts Clup'e gitmeyi düşünüyorum umarım forma kalmadı gibi bir saçmalık ile karşılaşmam. Bordo ve Parçalı arasında kararsızım zaten hangisi varsa onu alıcam
Yorum