Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Bordo-Mavi
    yada
    Bordo

Acayip kararsız kaldım ne diyorsunuz?

Yorum

• İlk olarak kürşat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bordo-Mavi
      yada
      Bordo

Acayip kararsız kaldım ne diyorsunuz?
      Bordo mavisiz olmaz bir de THY reklamını bastın mı idare eder bir seviyeye gelir zaten.
      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Almayacaktım ama TSclub'a girince dayanamadım aldım yeni sezonun formasını. Beyaz forma cok rahat ve vücuda iyi oturuyor. Süper bir forma değil, ama cokta kötü değil.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
        https://twitter.com/Alika87

Yorum

• uzun kollu forma hastasıyım iki senedir yok arkadaş ya
          İstanbul saltanatını 6 kez yıktık yine yıkacağız. Bordo kanımızla mavi göklere şampiyon Trabzon yazacağız.

CILGIN_LAZ

Yorum

• En son the_storm_boy tarafından düzenlendi; 26.08.2015, 17:15.

Yorum

• Yorum

• Parçalı formadan kalmamış hiçbir yerde İstanbul'da ki tüm TS Clubları aradım forma yok. İnternetten sipariş vereyim dedim forma yok. Ziya Bey tesislerini aradım forma yok.

Gerçekten bravo.. Kaç tane bastınız bu formadan 1000 tane mi? Kıyasladığımız Fenerbahçe 120.000 Forma sattı bu sezon biz kaç adet forma bastık çok merak ediyorum...
                "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Parçalı formadan kalmamış hiçbir yerde İstanbul'da ki tüm TS Clubları aradım forma yok. İnternetten sipariş vereyim dedim forma yok. Ziya Bey tesislerini aradım forma yok.

Gerçekten bravo.. Kaç tane bastınız bu formadan 1000 tane mi? Kıyasladığımız Fenerbahçe 120.000 Forma sattı bu sezon biz kaç adet forma bastık çok merak ediyorum...
                  Bu sezonun formaları zaten az gelecek denilmişti. Belki yeniden sipariş verirlerse gelir.

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Cok güzel

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Böyle bir şey yapmışlar
                      Bu ne? Trabzon olmasa bile giyerim bunu.

Yorum

• Yarın Üsküdar Ts Clup'e gitmeyi düşünüyorum umarım forma kalmadı gibi bir saçmalık ile karşılaşmam. Bordo ve Parçalı arasında kararsızım zaten hangisi varsa onu alıcam

Yorum

• İki markanın da tasarıma bakış açıları ve zevkleri gerçekten çok farklı

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Forma almayı düşünmüyordum ancak bordo formayı almaya karar verdim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Akçaabatta bordo forma sordum yoktu maç günü merkez ts clubtan alıcam inşallah
                              KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• edit
                                En son taha küçük tarafından düzenlendi; 29.08.2015, 18:50. Sebep: yanlış başlık
                                Biz dar sokaklarında
                                Dinmeyen yağmurunda

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X