Nike ile kesinlikle devam edilmeli, baska bir yönetimle tabii ki. Gecen sene hepimiz sahit olduk Nike'nin bizim icin yapabilecegi formalara.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
torino'nun muhteşem forması. insan özeniyor...https://twitter.com/UberFootbalI/sta...87699254063104
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk tercihim Adidas... Sonra da Umbro veya Macron... Nike isimli ürünlerden nefret ediyorum. Beceremediler bu işi. Geçen sezon Adidas'ın West Ham için yaptığı forma bordo forma beyaz şort enine çizgili konç takımı efsaneydi.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Bence Lescon ile anlaşılmalı . Forma , antreman takımları dışında , Trabzonspor'a özel spor giyim ve özel tasarım spor ayakkabı da TS club ile yapılacak bir anlaşma ile üretilebilir.
Tamamen özel tasarım üzerine çalışabilirsin. Efsane bir çubuklu ile her yılın kreasyonunu tamamlayabilirsin . Örneğin Ali Fuat abinin çubuklusu bu gün piyasaya çıksa gerçekten de efsane olur.
Nike ile aynı kalitede üretim yapabilir. Hali hazırda pek çok grupta Nike'dan daha kaliteli üretim yaptıkları da doğrudur. Yaygın bir satış ağı var. Forma başına düşen Trabzonspor kar payı nedir bilemiyorum ancak bu Lescon'da çok daha fazla olur. Ayrıca yıllık ödeme de yapabilir.
Madem özel muamele istiyorsunuz, madem fiyat kalite oranı optimumda olsun kulübümünde kazancı azami noktada olsun diyorsunuz , o durumda ciddi şekilde şayet Trabzonspor markasına bir şeyler katabilecek ekonomik gücü varsa , Lescon ile masaya oturulmalı. Kayseri erciyes, ibb ve sair emsal örnek olamaz, taraftarı olmayan kulüpler bunlar...
Yorum
-
İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence Lescon ile anlaşılmalı . Forma , antreman takımları dışında , Trabzonspor'a özel spor giyim ve özel tasarım spor ayakkabı da TS club ile yapılacak bir anlaşma ile üretilebilir.
Tamamen özel tasarım üzerine çalışabilirsin. Efsane bir çubuklu ile her yılın kreasyonunu tamamlayabilirsin . Örneğin Ali Fuat abinin çubuklusu bu gün piyasaya çıksa gerçekten de efsane olur.
Nike ile aynı kalitede üretim yapabilir. Hali hazırda pek çok grupta Nike'dan daha kaliteli üretim yaptıkları da doğrudur. Yaygın bir satış ağı var. Forma başına düşen Trabzonspor kar payı nedir bilemiyorum ancak bu Lescon'da çok daha fazla olur. Ayrıca yıllık ödeme de yapabilir.
Madem özel muamele istiyorsunuz, madem fiyat kalite oranı optimumda olsun kulübümünde kazancı azami noktada olsun diyorsunuz , o durumda ciddi şekilde şayet Trabzonspor markasına bir şeyler katabilecek ekonomik gücü varsa , Lescon ile masaya oturulmalı. Kayseri erciyes, ibb ve sair emsal örnek olamaz, taraftarı olmayan kulüpler bunlar...
bu arada lescon galiba türk markasıydı ve gerçekten kaliteli iş yapıyorlar. bir ayakkabısını aldım 2010 yılında, hala daha yesyeni duruyor, en ufak bir deforme bile yok, maç bile yaptım defalarca. tek sıkıntı benim zevkime hitap eden bir tarzları yok pek. ya da ben bulamıyom.En son Kazım Bostan tarafından düzenlendi; 19.07.2015, 00:59.#
Yorum
-
Dünyada spor giyim sektörünün büyüklüğü yüzlerce milyar dolar .
Sadece Türkiye bile milyar doların üzerinde. Lescon yerli marka . Türkiyede bazı futbol ve basketbol kulüplerini yıllardan bu yana giydiriyor. Bundesliga'da geçmişte Eintracht Frankfurt'a forma sponsorluğu yapmıştı...
Bu sezon Lescon'un baz modelleri
Bu formalar 35 ve 40 tl .
Demek ki üretim ithalat ve nakliye ve sair maliyeti 15/20 tl civarında . Bu sektörle uzaktan yakından alakam yok , işin içindekiler daha net tespitlerde bulunabilir , benimki farazi fikir yürütme...
Yani bu benim bakkal hesabına göre ilk 200.000 formanın üretim maliyeti 1,5 milyon $ civarında oluyor.
Şimdi Trabzonspor anlaşacağı forma sponsorundan marka kullanımı karşılığı TSClub'a göndereceği ilk 150.000 üst formayı bedelsiz gönderirse , Trabzonspor TSClub'larda sattığı forma adedinden 80 tl civarında brüt kar elde etse... Bu adedi tüketebilirse yılda yaklaşık 5 milyon $ yapar. Depolardaki formalar paraya çevrilebilen bir menkul değer halini alır ...
Lescon ayrıca her yıl Trabzonspor antreman ürünleri ve 2/3 çift spor ayakkabı ve futbol ayakkabısını Trabzonspor markasıyla üretebilir. Hatta belki daha kapsamlı ve uzun soluklu bir sponsorluk anlaşması ile TS club , Lescon ile daha entegre bir hale de gelebilir ...
Lescon Trabzonspor armalı çıkaracağı koleksiyonlarla üretim hacmini arttıracağı gibi ; şayet kulüp Uefa ve şampiyonlar liginde mücadele ederse , bir kaç milyon dolarlık bir yatırım ile dünyanın en büyük spor tekstili üreticileriyle aynı arenada önemli bir kulüple başarılı şekilde marka tanınırlılığını arttırma imkanı yakalar...
Bu markanın uzun vadeli planlarında önemli bundesliga kulüpleri ve galatasaray gibi istanbul sermayesini temsil eden bir kulüp bulunuyor. O halde Trabzonspor , üretici için atlama taşı , Trabzonspor içinse daha fazla gelir ve "özel alaka" anlamına gelebilir...
Yorum
-
İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemekap la anlaşsak olmamıhem Trabzonlu sahibi.gerçi sadece ayakkabı üretiyorlar ama bizim için forma üretebilirler. kahverengi forma yok hem Türkiye de. sağlam da olur
Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna
Yorum
-
İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDünyada spor giyim sektörünün büyüklüğü yüzlerce milyar dolar .
Sadece Türkiye bile milyar doların üzerinde. Lescon yerli marka . Türkiyede bazı futbol ve basketbol kulüplerini yıllardan bu yana giydiriyor. Bundesliga'da geçmişte Eintracht Frankfurt'a forma sponsorluğu yapmıştı...
Bu sezon Lescon'un baz modelleri
Bu formalar 35 ve 40 tl .
Demek ki üretim ithalat ve nakliye ve sair maliyeti 15/20 tl civarında . Bu sektörle uzaktan yakından alakam yok , işin içindekiler daha net tespitlerde bulunabilir , benimki farazi fikir yürütme...
Yani bu benim bakkal hesabına göre ilk 200.000 formanın üretim maliyeti 1,5 milyon $ civarında oluyor.
Şimdi Trabzonspor anlaşacağı forma sponsorundan marka kullanımı karşılığı TSClub'a göndereceği ilk 150.000 üst formayı bedelsiz gönderirse , Trabzonspor TSClub'larda sattığı forma adedinden 80 tl civarında brüt kar elde etse... Bu adedi tüketebilirse yılda yaklaşık 5 milyon $ yapar. Depolardaki formalar paraya çevrilebilen bir menkul değer halini alır ...
Lescon ayrıca her yıl Trabzonspor antreman ürünleri ve 2/3 çift spor ayakkabı ve futbol ayakkabısını Trabzonspor markasıyla üretebilir. Hatta belki daha kapsamlı ve uzun soluklu bir sponsorluk anlaşması ile TS club , Lescon ile daha entegre bir hale de gelebilir ...
Lescon Trabzonspor armalı çıkaracağı koleksiyonlarla üretim hacmini arttıracağı gibi ; şayet kulüp Uefa ve şampiyonlar liginde mücadele ederse , bir kaç milyon dolarlık bir yatırım ile dünyanın en büyük spor tekstili üreticileriyle aynı arenada önemli bir kulüple başarılı şekilde marka tanınırlılığını arttırma imkanı yakalar...
Bu markanın uzun vadeli planlarında önemli bundesliga kulüpleri ve galatasaray gibi istanbul sermayesini temsil eden bir kulüp bulunuyor. O halde Trabzonspor , üretici için atlama taşı , Trabzonspor içinse daha fazla gelir ve "özel alaka" anlamına gelebilir...
Yorum
-
Lescon un sahibi bildiğim kadarıyla Gaziantepli. Kumaş teknolojisi de önemli burda elbette. Ama bunlar aşılmayacak şeyler değil. Ali Fuat abinin çubuklu tasarımı çok güzel beyaz detaylar haricinde. Burda Ganzilis rumuzlu arkadaşımızın yakın zamanda yaptığı kalın çubuklu formayı da beğenmiştim. Tabi bunlar sonraki işler. Önemli olan Lescon TS Club iş birliği. Lescon bayileri çok yaygın mağazalar. Herkesin evine yakın olan anlaşmali bir noktası mutlaka var. Ayrıca TS Clublardaki ürün çeşitliliği ve kalitesi de bu yolla artabilir. Çok profesyonelce bir hamle olur. Diğer yandan takım hüviyetine de uyan bir anlaşma olur. Popülist firmalar ile birlikte olan bir takımdan yerliye yatırım yapan hem de maddi anlamda taraftarı ve kulübü rahatlatan bir birliktelik. Bu şekilde biz büyüdükçe Lescon da bizimle büyür.
Diğer yandan kolay ulaşılabilir olmak hem desteği arttırmak. Hem taraftarlığı yaygınlaştıracak bir hamle olur. Ben nice Trabzonsporlu biliyorum ki -özellikle orta yaş ve üzeri- TS Club dan bihaber. Bu adamlar bir gün girdikleri bir Lescon magazasinda bir forma veya baska bir ürün kendine torununa çocuğuna gözü kapalı alacak insanlar.En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 19.07.2015, 13:56."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
Nike Trabzonspor'u sallamıyor ama ısrarla senelerdir devam ediyoruz adamlarla neden bu duruma artık bir son verilemiyor? Nike internet sitesine girin bakın sizi g.saray forma ve ürünleri karşılıyor, aynı şekilde herhangi bir mağazasına girin bakın g.saray formaları her ildeki mağazasında baş köşede dururken Trabzonspor'a dair hiçbir şey yok. Sanki bize amme işi yapıyorlar. Nike Türkiye olarak sadece g.saraya çalışıyor bunu sosyal medya hesaplarında, resmi int.sitelerinde veya mağazalarında rahatlıkla gözlemleyebilirsiniz Trabzonspor markasına dair yaptıkları hiçbir calisma ya da pazarlama stratejisi yok. Bilmiyorum tabi sponsorluk sözleşmeleri arasında nasıl farklılıklar olduğunu ama yöneticilerin(!) artık bu olaya müdahil olmalarını ve gerekli yaptırımları ve değişiklikleri uygulatma ya da bir an önce sponsoru ya değiştirme yoluna veya önceki gibi Tsclub markasıyla kaliteli bir yere fason üretim yaptırmalıdır. Nike bize ezik be küçük takım muamelesi yaptığını her sene layık gördüğü formalarla ve mağaza-internet hiçbir mecrasında yer vermeyerek göstermektedir, bir an önce ya kurtulmaya bakılmalı veya gerekli düzenlemeleri yapmaya mecbur bırakılmalıdır. Ben bu is için başka bir çarenin kalmadığını düşünüyorum.
Biraz uzun oldu kusura bakmayın...Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum