Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Benim icin efsanenin efsanesi.......

Gesendet von iPad mit Tapatalk

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      mehmetin pijamasini cok begendim

Futbolcuya yakışmayan forma bize nasıl yakışsın..

Yorum

• Sıktınız ya almayın o zaman forma, tamam iyi değil formalar ama abartmaya gerek yok, beyaz bence gayet güzel hele arması müthiş
        Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna

Yorum

• bide nike logonun renkleri mavi ve beyaz formada siyah. amatörde bile dikkat edilir

Yorum

• burda defalarca nıke forma yapamaz derken millet nıke firmasını göklere çıkarıyordu alın size nıke formaları şundan emin olunki kimsenin minnet etmediği yerli lescon bile forma konusunda nıke ye 10 basar

Yorum

• utanç içindeyim yeminle. geçen sene ki çubuklu formayı o kadar büyük bir iştahla almıştım ki anlatamam sizlere. ama bu sezon ki formalar hele ki geçen senekilerle aynı fiyat 119 lira ! ben şimdi gidip bu sezonkilerden alırsam kulüp haram para kazanır o yüzden almayacağım.

umarım akıllanırlar da sitede geçen sezon ve bu sezonun da antrenman ürünlerini koyarlar. yoksa o ürünler ts club olan şehirlere özel üretim sanırım. kayserideki antepteki adamlar onlardan bi haber.
              lay lay lay

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Beterin beteri varmış.

2015-2016 Milan formalarında böyle bir şort yer almıyor.
                Milan Tarihinde böyle bir şort da yok. Böyle birşey olursa şayet Taraftar isyan çıkarır.
                Bknz: Nike'ın İntere Kırmızı forma çıkartması ardından yaşanan kaos.
                "spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. idrak ve ahlak da bu işe yardım eder. zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim."

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kaale alamayacağım, 19 mesaj? Engellendin
                  Kusura bakma birader.
                  Foruma 619 mesajla mı başladın?
                  İnsanların yorumlarını attığı mesaj sayısına bakarak mı değerlendiriyorsun?
                  Eğer attığı mesaj gerçekten çok gereksiz bile olsa bu yaptığın tavır çok yanlış

Edit: O formalar efsane mefsane değil bu arada...

2014 sezonunda Nike yine Trabzona aptal muamelesi gösterdi.

efsane dediğiniz forma 95 sezonunda adidas'ın çıkardığı çubuklu formaydı, yetkililer bu forma için tekrar adidasla görüştüklerinde adidas tesis yetersizliği nedeniyle teklifi askıya aldı.
                  Bu nedenle forma işi Nike'a kaldı.
                  En son reddevils11 tarafından düzenlendi; 15.07.2015, 20:03.
                  "spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. idrak ve ahlak da bu işe yardım eder. zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim."

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hayır kötü forma değil de, efsane hiç değil! Renkler ve zevkler tartışılmaz ama bir şeye atıyorum kült, efsane vb bir şey demek için bazı kriterler olmalı, bu forma iyi güzel hoş da EFSANE? Hiç sanmıyorum.
                    benim için göze hoş gelme anlamında efsanedir bu forma...
                    #

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Formaları inceledim.. Beyaz ve mavi forma 1-2 detay eklenerek iyi bir çubukluyla servis edilseydi biraz daha farklı algo yaratırdı.

Bu şekilde ve bu fiyatlarla çok zor..
                      Aynı fikirdeyim; beyaz forma da , ingilterenin dünya kupası forması ya da geçen yıl Manchesterin kullandığı beyaz formadaki detaylar kullanılsaydı , gerçekten de çok farklı ve güzel bir forma ortaya çıkabilirdi .

Çubuklu formanın her yıl giyilmesinden yana değilim ama ben . O parçalı forma yerine , siyah forma olabilirdi örneğin. Ancak işte , Ali Fuat abinin aktardığı kadarıyla Nike, Trabzonspor yönetimine anladığı dilden cevap vermiş görünüyor...

Yorum

• Nike'ın en sevdiğim kombinasyonu ve çubuklusu buydu. Bundan başka da tanımam. Çubuklu forma her sene çıkmalı ve altına beyaz şort beyaz çorap giymeliyiz. Ayrı bir havası var çok hoş duruyor bence.

Yorum

• Geçen yıl ki baz tasarımları bulamadım ama 1. resimde ilk örnek bizim beyaz formaya en yakın örnek...

2014 yılında Manchester'in giydiği beyaz forma.
                          Hiç olmazsa , siyah yaka ve daha büyük bir arma uygulaması yapılsaymış...

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Geçen yıl ki baz tasarımları bulamadım ama 1. resimde ilk örnek bizim beyaz formaya en yakın örnek...

2014 yılında Manchester'in giydiği beyaz forma.
                            Hiç olmazsa , siyah yaka ve daha büyük bir arma uygulaması yapılsaymış...

Dikkat ettiyseniz bunda şort da yaka ile aynı renk. Yaka - Gövde - Şort şeklinde üç ana parçaya bölünmüş parça ve devamlılık bu şekilde sağlanmış. Araya Nike logosu da kırmızı yerleştirilerek tüm renkler kullanılmış.

Bizde ise beyaz başlayan forma beyaz devam ediyor, çoraba kadar bozulmadan tek renk iniyor. Seçilen şu üç fiyasko formada bile yapılabilecek iki üç dokunuş, seti çok daha güzel gösterebilirdi, mesela mavi formanın ince geçiş çubuklarının bordo yapılması, beyaz formanın yaka veya manşet uçlarında bordo veya mavi kullanılması gibi.

Yorum

• Beyazın armasındaki mavi bizim mavimiz değil. Eskisi daha güzel.

Yorum

• 3 tane dümdüz formayla ofspor formalarını bizd kakalamaya calısıyorlar ş..ler

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X