Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Avrupa Ligi'nde mücadele ederken Ofspor'un eski sezon formasını giyeceğiz. Şaka gibi...

Yorum

• Mavi ve beyaz formalarda aynı heralde

Yorum

• İlk olarak sezer sami tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hayatımda ilk defa Trabzonsporuma kendimi bu kadar yabancı, uzak hissediyorum. Sadece forma olayı değil yönetimin yaptığı icraatlardan ötürü bu takım kendi taraftarına yabancı geliyor artık.
        her sene minimum 2 forma alıp aynı zamanda forma koleksiyonu yapan biri olarak bu senenin formalarını alırmıyım bilmiyorum ama bunu haketmediğimiz kesin.

Nike'a suç bulanlarıda anlamıyorum. armutla çöpünü ayırın arkadaş.

Böyle bir kadronun ve yeni stadımızın bu yönetime nasip olmasıda kahrediyor beni. Oysa ne hayallerimiz vardı.
        Her sene daha iyiye giden forma koleksiyonları yaptırıyorduk. hele ki geçen seneki forma setlerimiz harikayken şimdi Nike ile ilk anlaştığımız sezona döndük.
        önceden teker teker tüm detaylarını burada tartışıyorduk şimdi ise tartışmaya açık formalar yok ortada. Allahın ofsporunun formalarını Trabzonspor forması diye yapmışlar milleti salak yerine koyuyorlar.
        hayır yani biz ofsporun formaları için mi bekledik bunca zaman?
        bunun için mi saklandı formalar? ne süpriz ama!!!

zaman eylem zamanı arkadaşlar. fax mı çekeriz, mail mi atarız taraftar olarak bu yönetimi istemediğimizi haykıralım ki Aralıkta tekrar aday olmasınlar. her yerde tepkimizi ortaya koyalım.
        biz bunlara muhalefet yapmadıkça kulup geriye gidiyor kan kaybediyor.

şu dünyada tek isteğim artık kulubu Araplar mı alıyor Ruslar mı alıyor birileri gelsinde bu yönetici artıklarının önü kesilsin.

çok içerledim çok.. zaten sportif başarı yok üstüne bir de bu formalar gelince isyan ediyor insan.
        Al benden de o kadar. Camiadan şehirden takımdan tiksindiriyorlar adamı şu çapsız insanlar. Ben ki Trabzonspor'un maçında oturamayan ayakta izleyen stresten tırnaklarımı yiyen bir insanım. Beni bile soğuttular. O heyecan kalmadı. Biliyorum çünkü başımıza gelecekleri.
        5. olmak için mücadele vereceğiz. Şota ligin ilk yarısını zor görecek. Hep aynı teraneler yıllardır.
        Sadri döneminde şampiyon olduk, türkiye kupasını ve süper kupayı aldık en azından be bir şeyler yapıyorduk yazık. Trabzonspor kimliğinden çok uzaklaştırdı bunlar bizi çok!
        En son oguzhancoskun tarafından düzenlendi; 15.07.2015, 11:28.

Yorum

• Vizyonsuz başkanlar gördüm. Kabiliyetsiz yönetimler gördüm. Futbolcu çöplüğü olduğumuza , teknik direktör çöplüğü olduğumuza tanık oldum. Hatta şampiyonluğumuzun şikeyle alenen çalındığına tanık oldum . İnanın hiç bu kadar sinirlenmemiştim. Yazıklar olsun. Sabaha kadar yazarım. Yazacaklarım belki forum sayfalarına sığmaz ama yazmıycam daha fazla renkdaşlar .

Yapılacak en doğru şey Bursaspor Store sitesine girip Bursapor forması sipariş etmek..Birazdan vericem siparişi !

Ofspor'un geçen yıldan kalan fanilasına 120 TL vereceğime , 90 TL verir hem kaliteli bir forma giyerim hem de kardeş kulübüm Bursaspor'a destek olurum.. Zaten artık futboldan zevk almak için tamamen Bursaspor'u ya da Kayserispor'u takip etmeyi düşünüyorum..

[IMG][/IMG]
          En son serdarblue tarafından düzenlendi; 15.07.2015, 12:06.
          Bekle zafer şarkılarıyla geçişimizi İstanbul !

Yorum

• Futboldan uzaklaştım, maçları izlemiyorum falan filan. Hikaye.

Ne olursa olsun,kendi paramı kazanmaya başladığım ilk günden beri her sene en az 1 formamı alırım.

Alırdım..

Bu paçavralara para vermek en nazik tabirle enayiliktir.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak FurkanT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

sponsor olunca bir nebze daha iyi.
              bari formanın enseye denk gelen kısmına geçen seneki gibi arma falan yapsalar.

edit: tasarımları ben yapmadım. birkaç sayfa önce bir renktaşımız paylaşmış.
              Keşke böyle olsaydı giyilebilirdi. Nike işaretleri siyah olacak. Ayrıca tasarımda ki gibi değil formalar kalıp vs. dağlar kadar fark var. Kanmayın.

Yorum

• Bu arada günah almak gibi olmasın ama , geçen sene Ofspor'un ne kadar forma siparişi ettiğini öğrenebilirmiyiz, insanın aklına bin türlü şey geliyor , Almanya'dan bi arkadaş 15 Euro demişti dün burada forma için birileri voleyi bu yolla vurmuş olabilirmi ? günah almayalım ama insanın aklınada gelmiyor değil.
                DOZER CEMİL

Yorum

• Macronla anlasmaliyiz gelecek sene
                  ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• İlk olarak serdarblue tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Vizyonsuz başkanlar gördüm. Kabiliyetsiz yönetimler gördüm. Futbolcu çöplüğü olduğumuza , teknik direktör çöplüğü olduğumuza tanık oldum. Hatta şampiyonluğumuzun şikeyle alenen çalındığına tanık oldum . İnanın hiç bu kadar sinirlenmemiştim. Yazıklar olsun. Sabaha kadar yazarım. Yazacaklarım belki forum sayfalarına sığmaz ama yazmıycam daha fazla renkdaşlar . İnanın ağlamaklıyım..

[IMG][/IMG]
                    Yorma kendini abi Söylenecek çok şey var boşver fazla sinir stres sağlığa zararlı. Statta yönetime tepki koyulmalıdır. Yazık taraftara olan oluyor.

Yorum

• İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Macronla anlasmaliyiz gelecek sene
                      +1
                      DOZER CEMİL

Yorum

• Bu formaların değişmesi gibi bir ihtimal söz konusu olabilir mi? Daha önce olmuş mu böyle bir şey? Bilgisi olan var mı?

Yorum

Bu formaların değişmesi gibi bir ihtimal söz konusu olabilir mi? Daha önce olmuş mu böyle bir şey? Bilgisi olan var mı?
                          Hiç sanmıyorum. Anlaşma çoktan sağlanmış. Tazminat mevzuları falan çıkar cayma olursa diye düşünüyorum.

Yorum

Bu formaların değişmesi gibi bir ihtimal söz konusu olabilir mi? Daha önce olmuş mu böyle bir şey? Bilgisi olan var mı?
                            Puma ile olmuştu Çubuklu yapmamıştı Puma bize sonra baskı oldu taraftardan devre arası çubuklu forma çıkardılar bize.
                            DOZER CEMİL

Yorum

• Formalar satışa çıktı. Artık değişmez. Mümkün değil.

Yorum

• İlk olarak Şahinoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Puma ile olmuştu Çubuklu yapmamıştı Puma bize sonra baskı oldu taraftardan devre arası çubuklu forma çıkardılar bize.
                                Parçalı ve mavi forma yerine geçen sezonun çubuklusu ve mavisini kullansak güzel olur. olabilir mi acaba böyle birşey. ya da tamamen geçen sezon formaları ile devam etsek. hatta ts clup taki efsane 76-77 sezonu foması bile olur.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X