Sponsor ekleyince güzel oldu. fakat forma tasarımı sade ve vasat olmuş. çubuklu ve mavi forma arasında ki tek fark iki bordo şerit,tabi formaların arkalarını görmedik daha.
fakat ben çubukluyu beğendim,beyaz şort ve beyaz tozluk kombiniyle gayet güzel olur.
Bu arada Nike ile bu sezon son mu ?.
şahsen artık bu tasarımlar çok gereksizleşmeye başladı. aynı tasarımdan 2 renk forma çıkarmaya gerek yoktu bence . 3 forma yap öz olsun güzel olsun. Nike Biraz Fark Yaratmalı diye düşünüyorum
Edit: Formalar güzel değil. Sponsor Ekleyince güzel oldu.
şahsen bir formayı güzel yapan sponsor değil tasarımı olmalı diye düşünüyorum
En son reddevils11 tarafından düzenlendi; 12.07.2015, 19:12.
"spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. idrak ve ahlak da bu işe yardım eder. zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim."
Sponsorla formalar çok güzel duruyor! Sponsorsuz rezalet!
Sponsor olursa forma alırım!
Katılıyorum. formayı forma yapan sponsor oluyor zaten. Sponsorsuz sade bir forma t-shirt gibi duruyor. ama eğer göğüs reklamı alırsak beyaz formadan alırım. çok şık bence.
çubuklu her ne tarz olursa olsun beyaz şortla giyildiğinde bir farklı oluyor. 3 yıldır beyaz şortu unuttuk. kime müracaat edeceğiz bu isteğin yerine gelmesi için.
3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yok gercekten olamaz yaa inanmiyorum! Inanmak istemiyorum! Ulan 2 sene önceki formalarin aynisini yeni sezon formasi diye piyasaya sürüyorlar! Allah sizi bildigi gibi yapsin!
Bu sene ne forma alırım nede aldırırım. Bu formaları kendime hakaret olarak algılıyorum. Böyle dalga geçilmez insanlarla. Mahalle takımına mı forma seçiyorsunuz. Kimsede nike ve formaları hakkında masal anlatmasın. Saçmalık işte bunlar. Dünyanın en özensiz en basit formaları.
Bi Fransa havası var sanki. Son senelerde giydiğimiz beyazlar içinde en güzeli olabilir. Reklam olmazsa giydiğimiz TS Club tişörtlerinden herhangi bir farkı yok.
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!! Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum