Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ofsporun yeni sezonda da aynı formayı giyeceğini belirtiyor. https://twitter.com/SaralOlcay/statu...93886022369280

Bu tweeti favlamış. Zaten dün "Trabzonspor, Ofspor'un geçen sene giydiği formayı kullanacak" mealinde bir şey yazmıştı. Silmiş daha sonra.
    teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Daha önce de ofspor forması giymiştir ancak bu kadar yaygara kopmamıştı.Ne olacak yani geçen sezon ofspor giydiyse.

Yorum

• Ben bu formalara 5 kuruş para vermem. Geçen sezonki çubukludan bi tane daha alırım ama bunlara 5 kuruş vermem. İçimden çok pis şeyler geçiyor ama söylemiyecem
        #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Forma o Ofspor falan değil. Zaten Yeni Sezon diye eklemiş. Adam İHO'nun yakını.

Forma çubuklu olacak sadece arka tarafı çubuklu değil çünkü tff'nin Kuralları Gereği forma numarası tek parça rengin üzerinde olacak.
          Benimde aynisi aklima geldi.Tek ümidim o.......

Yorum

• İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Benimde aynisi aklima geldi.Tek ümidim o.......
            Ne alaka abi öyle bir durum olsa mavi ağrılıklı tişörtün arkasına niye bordo şerit çeksinler? Direk düz mavi yapılırdı öyle bir durum olsa.
            #TRABZONSPOR#

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Bu formaları gördükten sonra nikecılarıda görmek isterdim [emoji23][emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk
              Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Usta forma seçmeyi bilmeyen yönetimin suçunu nike a yıkmayın. Adamlar illa bu formaları giyeceksiniz demedi ya. Bizimkiler katalogdan bile o kadar forma varken bu adi şeyleri seçiyorlarsa nike napsın?
                #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

A: formalari Nike kendi kafasina göre üretipmi gönderiyor?????

B: Dengesiz yöneticinin birimi seçiyor???

Su basligi okumayip halen Nike sallamaya calisan var ya....

Yorum

• İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    A: formalari Nike kendi kafasina göre üretipmi gönderiyor?????

B: Dengesiz yöneticinin birimi seçiyor???

Su basligi okumayip halen Nike sallamaya calisan var ya....

He he okumadım evet DD

Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Elbette kulüp adına birileri bu formalara karar veriyor.
                        Lakin her kim seçiyorsa ya çok zevksiz ya da takımı sabote ediyor.
                        Bu kadar zevksiz seçimler olmaz.
                        Şayet formalar gösterildiği gibiyse tabi.
                        ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ne alaka abi öyle bir durum olsa mavi ağrılıklı tişörtün arkasına niye bordo şerit çeksinler? Direk düz mavi yapılırdı öyle bir durum olsa.
                          Umut fakirin ekmegi

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hemşo bak biraz amatör oldu ama tff'nin saçma Kuralı olmasa formanın arkası böyle olurdu.

Ama kural gereği tek renk olacağı için sen tek mavi çubuğun mu yoksa 2 bordo çubuğun mu devamını silersin?

Mantıklı olan mavinin silinmesi.

Ha Gönül ister ki profesyonel olunup Atletico Madrid gibi şöyle yapılsın ama bizimkilerde o vizyon yok.

Millet kendini boşu boşuna yiyor Ofspor forması diye.

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hemşo bak biraz amatör oldu ama tff'nin saçma Kuralı olmasa formanın arkası böyle olurdu.

Ama kural gereği tek renk olacağı için sen tek mavi çubuğun mu yoksa 2 bordo çubuğun mu devamını silersin?

Mantıklı olan mavinin silinmesi.

Ha Gönül ister ki profesyonel olunup Atletico Madrid gibi şöyle yapılsın ama bizimkilerde o vizyon yok.

Millet kendini boşu boşuna yiyor Ofspor forması diye.
                              Hocam formanın arkası ana renkle kaplanır tek renk olacaksa. Yani öyle bir durum olsa arka kesinlikle mavi olurdu. Senin dediğin gibi olursa ne kadar çirkin olacağının farkında mısın? Ben ihtimal dahi vermiyorum arkanın bordoyla kaplandığına..
                              #TRABZONSPOR#

Yorum

• Forma katalogdaki Ofspor'un giydiği forma.Bu kadar net.Eğer ön tarafı bilbao gibi olsaydı arkası düz mavi olurdu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X