Olcay Saral da doğruladı Trabzonspor'un, Ofspor'un geçen sezon giydiği formaları kullanacağını.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlcay Saral da doğruladı Trabzonspor'un, Ofspor'un geçen sezon giydiği formaları kullanacağını.● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
Bu Sezon çok rezil olucak NetEn son trabzonsporkits tarafından düzenlendi; 05.07.2015, 04:24.
Yorum
-
Resmen dibe vurduk. Trabzonspor Taraftari bunlari hak etmiyor.
Trabzonspor ciddi anlamda itibar kayibi yasiyor ve bazi kisiler bundan mutlu oluyor.
Bir külübün en saglam gelir kaynagindan böyle bir amatörce bir hamle kabul edilemez.
Ben bu sene forma almicam, protesto amacli almicam.
Yeter artik. Bizde güzel ürünler giymek istiyoruz.
Iho senin Trabzonspor Sevdalisi olmadin cok net. Koltuk sevdalisi !
Yorum
-
İlk olarak Hüseyin Ş. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
O formalar yüksek ihtimal doğru, ama ikisi de oyuncuların giyeceği formalar değil bi tık düşük kalitedeki taraftar formaları.
çucuklu için bi ihtimal de ön tarafının benim yaptığım gibi olması.
edit: ofspor forması giyecekmişiz, benim çubuklu iptalEn son Hüseyin Ş. tarafından düzenlendi; 05.07.2015, 04:39.
Yorum
-
İlk olarak Hüseyin Ş. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO formalar yüksek ihtimal doğru, ama ikisi de oyuncuların giyeceği formalar değil bi tık düşük kalitedeki taraftar formaları.
çucuklu için bi ihtimal de ön tarafının benim yaptığım gibi olması.
edit: ofspor forması giyecekmişiz, benim çubuklu iptal
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTepkimizi koyalım renkdaşlar bu sene forma almıyoruz. Ben almayacağım kesinlikle. Taraftarla dalga geçer gibi bu ne ya...
Yorum
-
Bu saatten sonra yeni bi forma çıkartbileceklerini sanmıyorum. En kötü şöyle olur, ikinci devre yeni stadyumla birlikte güzel bi çubuklu forma piyasaya sürülür, gerekirse gelecek yıl da o kullanılır.
Ama gelecel yıl kimin sponsor olacağı da belli değil sanırım.
Ama mevcut formaların bu saatten sonra değişebileceğine ihtimal vermiyorum. Yeni gelecek formalar da katalog forması olacaktır.
Yorum
-
Aslında bi bakıma iyi oldu formalar Ts Club'te çok pahalıdır bizde aynı kalitede Of Spor'un formayı daha ucuza alır üzerine Trabzonspor logosu diktiririz !
Yorum
-
İlk olarak Hüseyin Ş. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu saatten sonra yeni bi forma çıkartbileceklerini sanmıyorum. En kötü şöyle olur, ikinci devre yeni stadyumla birlikte güzel bi çubuklu forma piyasaya sürülür, gerekirse gelecek yıl da o kullanılır.
Ama gelecel yıl kimin sponsor olacağı da belli değil sanırım.
Ama mevcut formaların bu saatten sonra değişebileceğine ihtimal vermiyorum. Yeni gelecek formalar da katalog forması olacaktır.
Ben almıyorum formalar bunlarsa ! Bizi kendileri gibi keriz sandılar. İnşallah en kısa zamanda şu IHO denen beceriksizden kurtuluruz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum