Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Taraftarlarımız çok duygusal davranıyorlar ve inanmak istemiyorlar doğal olarak. Neyse bekleyelim görelim.
    Acaba oyuncuların giyeceği formalar ile satılacak formalar farklı olabilir mi? Yani model olarak değil de kumaş kalitesi ve kesim olarak?
    #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Acaba oyuncuların giyeceği formalar ile satılacak formalar farklı olabilir mi? Yani model olarak değil de kumaş kalitesi ve kesim olarak?
      Sanmıyorum.

Yorum

• Şampiyon olduğumuz sezon bu forma efsane olmuştu.Bu sezon da yakası hariç pek bir fark yok.

Yorum

Sanmıyorum.
          Peki niye laser delik en dandik formada kullanılmış? Niye diğerlerinde yok ve sadece beyazda var?
          #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Mavi formamız

Beyaz Akhisar formamız
            Beyler hepinizi beyaz formanın SAĞ ALT KÖŞESİNE dikkatinizi çekmek istiyorum dikkat edin çubuklu forma görünüyor ve kalınlığıda belli üstelik TS LOGOSU ve yıldızı görünüyor

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Peki niye laser delik en dandik formada kullanılmış? Niye diğerlerinde yok ve sadece beyazda var?
              Laser delik benim kullandığım kalıp ile alakalı. O yakalı olan kalıp olarak elimde o vardı. Omuzdaki laser delikleri sildim. Yayınladıktan sonra diğerlerini farkettim.

Yorum

• Trabzonspor, forma ve diğer spor malzemeleri için Adidas – Nike firmalarıyla görüşmeler yaptıktan sonra yeniden Nike ile devam etmeye karar verdi.

Nike yetkilileriyle yapılan görüşmelerde beğenilerek önerilen forma modelinin, daha önce bordo mavili renklere sahip Ofspor tarafından sipariş edildiği ortaya çıktı.

Nike firması, Ofspor ile temasa geçerek bu modelin Trabzonspor’a verilmesini teklif etti. Ancak Ofspor kulübü, “Biz planlamamızı yaptık, formamızı belirledik. Değiştiremeyiz” yanıtını verdi.

Bunun üzerine Trabzonspor, yeni forma modeli önermek zorunda kaldı.
                ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Şu mavi formanın kalıbını hala çözemedim bu sezonki mavi formamızla aynı mı yoksa yeni sezon kalıbından mı?

Yorum

• İlk olarak tomislav tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Beyler hepinizi beyaz formanın SAĞ ALT KÖŞESİNE dikkatinizi çekmek istiyorum dikkat edin çubuklu forma görünüyor ve kalınlığıda belli üstelik TS LOGOSU ve yıldızı görünüyor

Dikkat ederseniz bordo ve mavi logo ve yıldıza göre yatay şekilde.

Yani bahsedilen forma olamaz ki ben kağıda benzettim

Yorum

Laser delik benim kullandığım kalıp ile alakalı. O yakalı olan kalıp olarak elimde o vardı. Omuzdaki laser delikleri sildim. Yayınladıktan sonra diğerlerini farkettim.
                      Onu demiyorum abi. Şu tekli çekilen fotoğraflarda beyazın yanlarında laser delik var ama diğerlerinde görünmüyor. Mavide yok mesela. Yani demek istediğim niye mavide yokta beyaza koymuşlar sadece laser delikleri?
                      #TRABZONSPOR#

Yorum

• Yalnız yanlışlıklada olsa beyaz formayı doğru yapmışım. Formada laser delikler mevcut

Yorum

• .....
                          En son Yılmaz Korkmaz tarafından düzenlendi; 04.07.2015, 13:37.

Yorum

• İlk olarak yilmaz6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bütün takımların beyaz forması olmak zorunda federasyon kararı nedeniyle. O nedenle beyaz forma bu kadar baştan savma olabilir. Diğer formaları bekleyip görelim
                            Beyaz forma olması gereklidir diye bir kural yok. Takımın ana renkleri harici üçüncü bir renk kullanılabilir.

Yorum

• İlk olarak yilmaz6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bütün takımların beyaz forması olmak zorunda federasyon kararı nedeniyle. O nedenle beyaz forma bu kadar baştan savma olabilir. Diğer formaları bekleyip görelim
                              Öyle bir kural yok. Galatasaray'ın geçen sene beyaz forması yoktu. Bu kural sadece bize mi var.

Yorum

• Pardon. Kimden duyduysam intenetten iyi kekelemiş

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X