Beyaz forma bence teknik direktör antraman forması
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Beyazda umutlu değilim ancak bi model üstünde görülmeliİlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFake!
Yani umarım, yoksa bu saçma pazar malı çakma polo t-shirtler forma diye kabul edilmişse koyayım o kafaya bi odun.
Yorum
-
Şu an facebook ve twittera bir göz attım da millet ne diyeceğini bilememekle meşgul. Bu şaka tadında tshirtleri tam 1 sezon giyeceğiz yani
En son Erkin tarafından düzenlendi; 04.07.2015, 01:00.Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
Galatasarayın formasında bir uyum var en azından yıldız nike logosu falan.Bizim forma pazar malı gibi duruyor :/İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemalesef formamızın bir tanesi mavi olan.
buda 6s nin ki.
https://pbs.twimg.com/media/CJBW4nGUwAA8AUj.png:largebordomavi.net
https://twitter.com/mgundogan99
Yorum
-
Aslında beyaz formayı tescilli renkler haricinde kullanılan renk için sadece prosedür için mi kullanılmış diye düşünüyorum. Kullanılmaktan ziyade o prosedüre uymak ve bu yolla ucuz bir forma çıkarıp durumu pek olmayan renktaşlara olanak sağlamak için çıkarılmış olabilir. Yani tercihen kullanılmayacak ama mecburi durumlarda arada bir giyilecek bir forma olabilir.#TRABZONSPOR#
Yorum
-
Aynen ya logolar poşet gibi duruyor.İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormalar bunlarsa formaları geçtim bunlar mı harika logolar ?#TRABZONSPOR#
Yorum
-
Aynen mavi formanın nike logosu, logo kenarları, yıldız ve yaka şeritleri bordo olsaydı güzel bir forma olurdu. Ama bu çok çiğ durmuş.İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiyah ne ya ahahaha mavi forma doğru kullanılsa çok iyi şeyler çıkabilirdi ama b.k etmisler.
Yani katalogtan seçilir de bunlar ne yahu ayıptır . Siyah beyaz ne ya#TRABZONSPOR#
Yorum
-
Atheletico bilbao yeni forması çubuklusu ve bordo düz forma üstünde dama olabilirİlk olarak tiger_61611 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülediğer 2 si hakkında varmı bir bilgi ??
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum