Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Lescon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    neden yok? beşiktaşın adidasta satılıyo mesela beşiktaş çok iyi bir takım değilki
    Anlaşmaya bağlı. Buradaki nike mağazasi zamaninda çok istemiş kulup gondermemis filan bir suru uzatmislar. Adam bir suru telefon faturasi odedim onlar yuzunden diyor. Şimdi kendileri gönderselerde almam satmam diyor. Mağaza müdürüyle çok konuştum bu konuyu. Dönemin eski TS Club müdürüne ilettim tamam göndericez filan dediler halen göndericekler.

Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    En son the_storm_boy tarafından düzenlendi; 03.07.2015, 14:26.

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Anlaşmaya bağlı. Buradaki nike mağazasi zamaninda çok istemiş kulup gondermemis filan bir suru uzatmislar. Adam bir suru telefon faturasi odedim onlar yuzunden diyor. Şimdi kendileri gönderselerde almam satmam diyor. Mağaza müdürüyle çok konuştum bu konuyu. Dönemin eski TS Club müdürüne ilettim tamam göndericez filan dediler halen göndericekler.

Usta sen formaları görmüştün heralde. Çubuklu formada ana renk bordo mu mavi mi?
      #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Usta sen formaları görmüştün heralde. Çubuklu formada ana renk bordo mu mavi mi?
        Bana söylenen çubuklu formada ana renk mavi. Mantıklı olanda mavi çünkü geçen sene çubuklu formada ana renk bordo idi.

Yorum

• forma

İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bana söylenen çubuklu formada ana renk mavi. Mantıklı olanda mavi çünkü geçen sene çubuklu formada ana renk bordo idi.
          renktaş kollar da çubuk olacak mı veya formanı yanından cubuk geçecek mi bilbaonun formasındaki gibi
          Biz dar sokaklarında
          Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sanki mavi üzerine bordo çubuklar olacak deniyordu? Eğer böyleyse şahane olur bence
            tam ters renkler ve yakalar farklı olur

Yorum

• İlk olarak MesuTSafa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Çubuklu formamız bi kaç küçük ayrıntı haricinde %100 bu, diğer modelleride çat pat biliyorum zaman buldukça yapıp paylaşacağım
              budur yahu budur...

renk geçişi vs saçmalıkların olmamasına da ayrıca sevindim...

ben bunu alırım..

Yorum

• İlk olarak MesuTSafa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Çubuklu formamız bi kaç küçük ayrıntı haricinde %100 bu, diğer modelleride çat pat biliyorum zaman buldukça yapıp paylaşacağım
                Çubuklu buysa alınır
                Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Galatasaray'ın forması gibi olmuş.

İnşallah bu değildir.

Atletico Madrid'in forması gibi olsa keşke.

Yorum

• İlk olarak polatmu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    budur yahu budur...

renk geçişi vs saçmalıkların olmamasına da ayrıca sevindim...

ben bunu alırım..

bu değil de diyelim bu gecen seneki formamızdan farkı sadece çubuğun genişliği ve kolların düz olması bana göre de bu güzel ama bambaşka bi forma değil ama meselea yakalar siyah ya da beyaz olsaydı o zaman 10 numara olurdu

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bu değil de diyelim bu gecen seneki formamızdan farkı sadece çubuğun genişliği ve kolların düz olması bana göre de bu güzel ama bambaşka bi forma değil ama meselea yakalar siyah ya da beyaz olsaydı o zaman 10 numara olurdu
                      ben beklentimi çok düşürdüm o yüzden eli yüzü düzgün bir forma görünce içim rahatladı.

Yorum

• İlk olarak polatmu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ben beklentimi çok düşürdüm o yüzden eli yüzü düzgün bir forma görünce içim rahatladı.
                        doğru diyosun ama çubuklunun her turlu gideri oluyor

kötü beklentileri diğerlerine sakla

Yorum

• Çubuklu mavi ağırlıklı net bilgi. O kadar diyim yakasıda öyle değil.

Yorum

çubuklu mavi ağırlıklı net bilgi. O kadar diyim yakasıda öyle değil.

Vodafone smart ultra 6 cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi

sızdır artık şu formayı

Yorum

• İlk olarak Lescon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Herkese soruyorum sizce bu formamı güzel yoksa bu senenin çubuklusumu gelsin yorumlar

aklıma direk bu geldi.

Ben formalarda yıldızın altın yaldızlı ve büyük olmasından yanayım.

yıldız biraz daha sarıya çalmalı bizim formalarda.

büyüklüğünün idealliği ilk bakışta anlaşılıyor :

Ek olarak ben çoğunluğun aksine logonun çok büyük olmasını istemiyorum üstte ki turuncu antrenman kitindeki kadar olmamalı bence.
                              En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 03.07.2015, 17:40.
                              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

Çubuklu mavi ağırlıklı net bilgi. O kadar diyim yakasıda öyle değil.

Peki şu yaptığın bordo parçalı forma var mı?
                                #TRABZONSPOR#

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X