Nasıl bi ışıkmış tüm ürünleri turuncu gösteriyor.. Bas bayağı turuncu işte..
Ben arada kaldım, birincisi o Kit'te turuncu renk yok. Bu da kırmızı olma olasılığını güçlendiriyor. Çünkü fotoğraf makinesinin beyaz ayarı yapılmazsa (ki öyle de görünüyor) böyle sonuçlar çıkabiliyor.
Ha bu ihtimal doğru değilse ve bu turuncuysa vay vay vayç
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Tahminden ziyade çıkarım yaptım biraz..3'ten fazla forma modelimiz olduğu yıllarda hep katalogdan giymiştik..İlgili yönetici de 4 ayrı model olacağını söylemiş..Bunlarla beraber kulübün başındaki şu yönetimsi grubun vizyonsuzluğunu da ekleyince ortaya bu durum çıkıyor..
Tahminden ziyade çıkarım yaptım biraz..3'ten fazla forma modelimiz olduğu yıllarda hep katalogdan giymiştik..İlgili yönetici de 4 ayrı model olacağını söylemiş..Bunlarla beraber kulübün başındaki şu yönetimsi grubun vizyonsuzluğunu da ekleyince ortaya bu durum çıkıyor..
Merak ettim kardeşim hangileri? (Herhangi bir ima yok)
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Merak ettim kardeşim hangileri? (Herhangi bir ima yok)
Valla herhangi bir şey görmedim ya da duymadım..Öncelikle bunu söyleyeyim ama burnuma kötü kokular geliyor nedense..Yönetime güvenmiyorum sadece bu yani..Bak antreman kiti ve kamp malzemeleri meselesi bence forma kadar önemli daha bunu geriden takip ettiren yönetimlerden ne bekliyoruz..Yok satış yok avrupada başarı falan geyiği yapmasın kimse bugün macaristanın ferencvaros takımı bile elit kategorideki takımlarla aynı malzemeleri kullanirken biz üzerine logo dikilen şeyler giyiyoruz ki o adamlar bizim onda birimiz forma satamiyordur eminim..Bu tamamen vizyonsuzluk
Bir de burada yıllardır yazıyorum..Maviyi laciverti anlarımda kırmızı antreman kiti nedir yahu..Bunu hangi gerizekalı seçiyor..Amacı ne gizli gs'li falan mı ?
Ben arada kaldım, birincisi o Kit'te turuncu renk yok. Bu da kırmızı olma olasılığını güçlendiriyor. Çünkü fotoğraf makinesinin beyaz ayarı yapılmazsa (ki öyle de görünüyor) böyle sonuçlar çıkabiliyor.
Ha bu ihtimal doğru değilse ve bu turuncuysa vay vay vayç
O fotoğrafları Alaattin Kazancı çekmişse ki büyük ihtimalle o beyaz ayarı yapılmamış olması pek olası değil.. İmkansız değil tabi inşallah öyledir ama mavilere baktığımızda standart mavi farklılık yok..
Yorum