Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Nasıl bi ışıkmış tüm ürünleri turuncu gösteriyor.. Bas bayağı turuncu işte..
    Ben arada kaldım, birincisi o Kit'te turuncu renk yok. Bu da kırmızı olma olasılığını güçlendiriyor. Çünkü fotoğraf makinesinin beyaz ayarı yapılmazsa (ki öyle de görünüyor) böyle sonuçlar çıkabiliyor.

Ha bu ihtimal doğru değilse ve bu turuncuysa vay vay vayç
    Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tahminlerini yazsana, merak ettim sadece
      Tahminden ziyade çıkarım yaptım biraz..3'ten fazla forma modelimiz olduğu yıllarda hep katalogdan giymiştik..İlgili yönetici de 4 ayrı model olacağını söylemiş..Bunlarla beraber kulübün başındaki şu yönetimsi grubun vizyonsuzluğunu da ekleyince ortaya bu durum çıkıyor..
      yAlCiN

Yorum

• İlk olarak yalcin1325 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tahminden ziyade çıkarım yaptım biraz..3'ten fazla forma modelimiz olduğu yıllarda hep katalogdan giymiştik..İlgili yönetici de 4 ayrı model olacağını söylemiş..Bunlarla beraber kulübün başındaki şu yönetimsi grubun vizyonsuzluğunu da ekleyince ortaya bu durum çıkıyor..
        Merak ettim kardeşim hangileri? (Herhangi bir ima yok)
        Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• m a c r o n

● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

Merak ettim kardeşim hangileri? (Herhangi bir ima yok)
            Valla herhangi bir şey görmedim ya da duymadım..Öncelikle bunu söyleyeyim ama burnuma kötü kokular geliyor nedense..Yönetime güvenmiyorum sadece bu yani..Bak antreman kiti ve kamp malzemeleri meselesi bence forma kadar önemli daha bunu geriden takip ettiren yönetimlerden ne bekliyoruz..Yok satış yok avrupada başarı falan geyiği yapmasın kimse bugün macaristanın ferencvaros takımı bile elit kategorideki takımlarla aynı malzemeleri kullanirken biz üzerine logo dikilen şeyler giyiyoruz ki o adamlar bizim onda birimiz forma satamiyordur eminim..Bu tamamen vizyonsuzluk
            yAlCiN

Yorum

• adidahahahahas

● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Bir de burada yıllardır yazıyorum..Maviyi laciverti anlarımda kırmızı antreman kiti nedir yahu..Bunu hangi gerizekalı seçiyor..Amacı ne gizli gs'li falan mı ?
                yAlCiN

Yorum

Ben arada kaldım, birincisi o Kit'te turuncu renk yok. Bu da kırmızı olma olasılığını güçlendiriyor. Çünkü fotoğraf makinesinin beyaz ayarı yapılmazsa (ki öyle de görünüyor) böyle sonuçlar çıkabiliyor.

Ha bu ihtimal doğru değilse ve bu turuncuysa vay vay vayç
                  O fotoğrafları Alaattin Kazancı çekmişse ki büyük ihtimalle o beyaz ayarı yapılmamış olması pek olası değil.. İmkansız değil tabi inşallah öyledir ama mavilere baktığımızda standart mavi farklılık yok..

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    adidahahahahas

İki markanın tasarıma bakışı gerçekten çok farklı

Nike, baskı teknolojileri ve forma trendlerini belirlemede baskın bir biçimde yol gösterici.

Tek karede Samsung ve Apple'ın tasarıma bakışı:

Yukardaki iki şort da iki markanın tasarıma bakışını gösteriyor.
                    En son a f s tarafından düzenlendi; 02.07.2015, 09:44.
                    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Formalar artık görücüye çıkmalı.
                      ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Aynen akp rengi .
                        Bak gs ye adamlar SSCB bayragından esinlenmişler. biz anca akp .
                        61

Yorum

• nar çiçeği olmalı antreman tşirtlerinin rengi
                          ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Renk seçenekleri :

Ben olsam en sondakini seçerdim ama bu da güzel

Yorum

• ELIT bunlardir.

Yorum

• Fotoğraf gerçek hayatta gördüğümüz fosfor renkleri her zaman doğru yansıtamıyor bazen.
                                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X