Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bence ts emblemi olan her formayi alirim sözü dogru degil. her formayi alirsan adamlar bak carsaf satsak gidiyor diye düsük kaliteli ve en cok kar yapacak formalar cikarilar ilerde.
    kulüb kazansin diyorsaniz giderim 100 tl kulübe yardim ederim hem nike te para kazanmamis olur.
    formalari giyerken biraz bi hava olacak.

Yorum

• yönetimden yalanlama geldi. arkadaslar gördük diyor. biraz daha heyecanlı bekleyis olacak.
      olaki formalar bu formalarsa 30 lira en fazla verecegim tutardır. 31 desen vermem.
      gider storeden hosuma giden formayı alır üzerine istedigim boyutta sekilde logomuzu bastırır giyerim.
      ---------
      bi senede aktif protesto yapalımda taraftara sorsunlar nasıl forma istediğimizi oylama yapsınlar. hepsi için degil belki ama en azından 1 forma için bunu yapabilirler.
      taraftara hitap eden forma yapılacak bu sene 4 forma diyorsun. hangi taraftara sordun bunu.

Yorum

• İlk olarak atomania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bence ts emblemi olan her formayi alirim sözü dogru degil. her formayi alirsan adamlar bak carsaf satsak gidiyor diye düsük kaliteli ve en cok kar yapacak formalar cikarilar ilerde.
        kulüb kazansin diyorsaniz giderim 100 tl kulübe yardim ederim hem nike te para kazanmamis olur.
        formalari giyerken biraz bi hava olacak.
        aynen katılıyorum verilen o 100 tlden en fazla 20 tl si kulube geliyordur, tahminimce.

Yorum

• Bunlar formalarimiz degildir. Bence Lextra amblemi denemek icin örnek ürünler olabilir.
          Sonucta forma siparisi vermeden önce eline bir kac örnek geliyor.

Katalogdan giyindimiz halde, modeler bizim renklerle uygulaniyordu.

Yorum

• Valla hocam gören ya da öğrenen arkadaşlar malesef bunlar gibisinden yorumlarda bulundu.. Yakında göreceğiz ama bunlar olduğuna inanıyorum.. Sadece mavi ağırlıklı çubuklu -eğer o ise- güzel duruyor.. Mavi ve Beyaz skandal. Hele beyaz Akhisar gibi dünya çapında bir kulübün eski forması olması itibariyle bizim için bir gurur abidesi.
            Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Bari mavi formadaki nike logosu siyah olmasaydı.
              En son Murat' tarafından düzenlendi; 04.07.2015, 10:32.

Yorum

• Lekstra 3D amblemi icin kullanilan örnek baskilar bunlar. Net

Baska bir aciklama yoktur bu rezaletin.

Not: lextra logosu cok cirkin duruyor.

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Lekstra 3D amblemi icin kullanilan örnek baskilar bunlar. Net

Baska bir aciklama yoktur bu rezaletin.

Not: lextra logosu cok cirkin duruyor.
                  Amblemler mutlaka denemedir; öyle amblem mi olur. Ozalitçide biz de yaptırıp yapıştırırız öylesini. Zira sorun forma modellerinde.
                  Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• -4 model forma olacak ve 4. model taraftarlara hitap edecek...

-Kumaş kalitesi bakımından; bu sezona kadarki formalardan en iyisi olacak..

-Formalarda naturel, sade kombin hakim olacak..

-Renk tonu ise bordo-beyaz-mavi ağırlığında olacak..

NOT: Yasak olduğu için kulüpten önce formaların resimlerini paylaşamıyoruz..

Haber: EMRE VURAL - HaberULA

Canhan Bey kendisini rezil ediyor. Bakalım lansmandan sonra ağzını açabilecek yüzü olacak mı?
                    #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yok artık ne zararı ben taraftarım neden klubumu zedelicem sanki kötülük için attım formaları
                      Attım derken? Formaları ilk önce sen mi attın sosyal medyaya arkadaşım neden üstüne alındın?

Yorum

• Şu formaların kalitesini hiçbir zaman bulamayacağız gibi geliyor. Elinde olan satmak isteyen varsa ulaşsın alacağım.

Yorum

• Evde Formalara bakiyordum. Evertondan bir Formam vardi, aha dedim bu bizim Internette gezen yeni Formanin aynisi. Ama sonra farkina vardim kumasi bam baska. Bence bizi biri cok fena kandiriyor. Trabzonspor bu Formalarla oynicagina kendi Formasini yapar daha iyi. Birak Taraftari, oyuncu bunu giymek istemez.

Bu arada Arkadaslar ben yeniyim, Resim nasil yükleniyor?
                          En son Saki61 tarafından düzenlendi; 04.07.2015, 11:13.

Yorum

• İlk olarak Saki61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Evde Formalara bakiyordum. Evertondan bir Formam vardi, aha dedim bu bizim Internette gezen yeni Formanin aynisi. Ama sonra farkina vardim kumasi bam baska. Bence bizi biri cok fena kandiriyor. Trabzonspor bu Formalarla oynicagina kendi Formasini yapar daha iyi. Birak Taraftari, oyuncu bunu giymek istemez.

Bu arada Arkadaslar ben yeniyim, Resim nasil yükleniyor?
                            hoşgeldin google'a hızlı yükle yazıp çıkan internet sitesine fotoğrafı yüklüyorsun çıkan linki kopyalayıp mesaj yazma yerinde resim ekle butonuna tıklayıp yapıştırıyorsun. Bu şekilde yükleyebilirsin

Yorum

• Yukarıdaki Puma formalar kumaş kalitesi en kötü formalarımızdandı. Renklerin yanlış kullanılması da cabası.
                              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yukarıdaki Puma formalar kumaş kalitesi en kötü formalarımızdandı. Renklerin yanlış kullanılması da cabası.
                                Bana göre de çıkan en güzel formalar bunlardı. Renkler gayet özgündü. İlk çıktığı zamanlarda çubuklu formayı giymiştim gayet güzeldi ömer rıza'nın formasıydı hatta. Bu tasarımlar beğenilmez mi yani nike'ın yanında. İlginç.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X