Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Efsane olmuş bence

Adidas birçok A Sınıfı takıma aynı formayı yapmış. Olympiakos, Marseille, Juventus vs.

Nike ise 3. formaları aynı kalıp yapıyor.

Adidas Sınıfta kaldı bence.

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Adidas birçok A Sınıfı takıma aynı formayı yapmış. Olympiakos, Marseille, Juventus vs.

Nike ise 3. formaları aynı kalıp yapıyor.

Adidas Sınıfta kaldı bence.

Bu forma da 3. forma

Yorum

• 2014-15 çubuklu formalarında m beden üretilecekmi tekrardan stokda yok da

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu forma da 3. forma

Tamam Marseille'in de ev sahibi forması aynı kalıp.

Yorum

• Trabzonspor Yeni Sezon Formaları Satışa Çıkıyor

Tarih: 2015-06-29 22:53:20

Trabzonspor'un TS Club'lardan sorumlu yöneticisi Mehmet Terzi, HaberTS.com'a merakla beklenen sorunun cevabını verdi.
            İbrahim Hacıosmanoğlu yönetimi ile beraber TS Club’ların satışları ve kalitesi hızla artarken, Trabzonsporlu taraftarlar, 2015-2016 sezonu formalarının satışa çıkmalarını merakla bekleyişe geçti.

TS Club'lardan sorumlu Trabzonspor Kulübü yöneticisi Mehmet Terzi, yeni sezon formaları hakkında tanıtım tarihine kadar detaylı bilgi vermekten kaçınırken, Trabzonsporlu taraftarların günlerdir beklediği tarihi HaberTS’ye açıkladı.

Geçtiğimiz sezonlarda 3 çeşit forma çıkartan Trabzonspor Kulübü’nün, bu sezon bir çeşit daha arttırarak 4 çeşit çıkartacağını açıklayan Mehmet Terzi, ”Bordo, mavi, beyaz ve geniş çubuklu olmak üzere 4 çeşit formamız, 20 Temmuz itibariyle bütün mağazalarımızda satışa sunulacak. Formalarımızın kalitesi en üst seviyede olacak.” Şeklinde konuştu.

Formaların tanıtım tarihinin ise şuan için netleşmediği öğrenildi.

Kaynak: HaberTS
            ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• 20 Temmuz Ney lan Hic Cikmasin
              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Trabzonspor Yeni Sezon Formaları Satışa Çıkıyor

Tarih: 2015-06-29 22:53:20

Trabzonspor'un TS Club'lardan sorumlu yöneticisi Mehmet Terzi, HaberTS.com'a merakla beklenen sorunun cevabını verdi.
                İbrahim Hacıosmanoğlu yönetimi ile beraber TS Club’ların satışları ve kalitesi hızla artarken, Trabzonsporlu taraftarlar, 2015-2016 sezonu formalarının satışa çıkmalarını merakla bekleyişe geçti.

TS Club'lardan sorumlu Trabzonspor Kulübü yöneticisi Mehmet Terzi, yeni sezon formaları hakkında tanıtım tarihine kadar detaylı bilgi vermekten kaçınırken, Trabzonsporlu taraftarların günlerdir beklediği tarihi HaberTS’ye açıkladı.

Geçtiğimiz sezonlarda 3 çeşit forma çıkartan Trabzonspor Kulübü’nün, bu sezon bir çeşit daha arttırarak 4 çeşit çıkartacağını açıklayan Mehmet Terzi, ”Bordo, mavi, beyaz ve geniş çubuklu olmak üzere 4 çeşit formamız, 20 Temmuz itibariyle bütün mağazalarımızda satışa sunulacak. Formalarımızın kalitesi en üst seviyede olacak.” Şeklinde konuştu.

Formaların tanıtım tarihinin ise şuan için netleşmediği öğrenildi.

Kaynak: HaberTS
                Geçtiğimiz sezonlarda 3 çeşit forma çıkartan Trabzonspor Kulübü’nün, bu sezon bir çeşit daha arttırarak 4 çeşit çıkartacağını açıklayan Mehmet Terzi, ”KATALOG, KATALOG, KATALOG ve KATALOG OLMASINA RAĞMEN KATALOG DEĞİL DİYE KAKALANAN olmak üzere 4 çeşit formamız, 20 Temmuz itibariyle bütün mağazalarımızda satışa sunulacak. Formalarımızın kalitesi en üst seviyede olacak.” Şeklinde konuştu.

Yorum

• Bu kataloğu buraya bırakayım.Formalar çıkınca katalog veya değil ayrımı yapmak kolay olsun.

Yorum

• İlk kez yapıyorum #1

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Biz temiziz klişesi...tamam temiziz anladik herkes bilio bunu da senelerdir dandik beyaz formalari gyerek mi gostericeez bunu 2011 den beri bikere de protesto amacli siyah forma kimsenin aklina gelmedi bazi taraftarlar haric ki siyah bordo mavi cok da guzel duruyor bknz lyon formalari
                      Gelmez tabi hiç gelir mi vizyon olmadığı için sade siyah hadi onuda geçtim dediğin gibi siyah bordo mavi aynı formada çok güzel olur hep bi hayalim olmuştu ama yine yapmadılar Allah bilir ne zaman akıllarına gelir ne zaman beyaz formadan vazgeçerler çok merak ediyorum.
                      Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Farklı bir şey denedim #2

Yorum

• Kolaya kaçıp beyaz forma yaptırarak biz temimiz lafının da içini boşattılar.

Gözünüzü seveyim beyaz forma yapmayın artık, yaparsanız da adam gibi bordo mavi detaylar olsun.

Yorum

• Yeni #3 #4

En son trabzonsporkits tarafından düzenlendi; 01.07.2015, 00:02.

Yorum

• @trabzonsporkits:
                              ben yaptigin 4 formayi da satin alirdim.
                              https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yeni #3 #5

bunları nasıl yapıyorsun ? kullandığın program yada programlar nedir ?
                                Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                                Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                                Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X