Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Bordo,mavi,beyaz,geniş çubuklu iyi hoşta neden bi seferde değişik bir renk kullanmıyolar ben bunu anlamıyorum beyaz yerine neden siyah değil mesela ya da başka bi renk neden değil abi biri bana açıklayabilir mi ya? illa beyaz olacak diyosan geçen sene mavi forma çıkardın zaten bu seferde mavi yerine başka aykırı bi renk neden düşünülmez ?Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!
Yorum
-
İlk olarak yavuz611161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBordo,mavi,beyaz,geniş çubuklu iyi hoşta neden bi seferde değişik bir renk kullanmıyolar ben bunu anlamıyorum beyaz yerine neden siyah değil mesela ya da başka bi renk neden değil abi biri bana açıklayabilir mi ya? illa beyaz olacak diyosan geçen sene mavi forma çıkardın zaten bu seferde mavi yerine başka aykırı bi renk neden düşünülmez ?En son Erkan YILMAZ tarafından düzenlendi; 30.06.2015, 03:38.
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Eline sağlık.Nike ile ilk senemizde vardı bir benzeri heralde.Çok seviyordum o zaman da
Yorum
-
Yapilan aciklamaya cok guvenmesemde (malum yonetimimizin kurumsallik anlayisi) biraz tahminler yurutmeye calistim.
Bu ornekleri secerken burada arkadaslarimizin calismalarini kopyalayip yapistiriyorum. Trapezunt, the-storm-boy ve MesuTSafa'nin calismalarindan alinti yaptim.
Unuttugum varsa kendisinden ozur diliyorum
Cubuklumuz efsane forma diye ifade edilmisti daha once. 1995-96 sezonunda giydigimize atifta bulunulmustu. Efsane formamiz:
Kalin cubuklu deyince aklimiza soyle bir calisma geliyor:
Bordo forma alternatifleri:
Mavi forma alternatifi:
Ve Beyaz Alternatifleri:
Umarim guzel sonuclar aliriz...En son UğurB tarafından düzenlendi; 30.06.2015, 08:54.Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
-
İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçenlerde forma kalıbı denemesi yapıyordum yarım kalmıştı. Onun üzerine hızlı bir şekilde şöyle bir şey denedim.
Kalın çubuklu değil, GENİŞ çubuklu deniyor.
Bence yine Ajax modeli bir şey ile karşılaşacağız.
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum