İlk olarak ferhaTS87 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Yarınki maç + forma kampanyası maçtan sonra geçerliymiş. İndirimsiz bilet aldım forma kampanyasından da yararlanayım diye forma almaya gittim gişedeki eleman alabilirsiniz bugün demişti ama TS Club maçtan sonraya sarkıtıldı dedi o kampanya. Formasız mı gitsin kampanyadan yararlanmak isteyen insanlar böyle saçmalık mı olur?
Yorum
-
İlk olarak Euzjad tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]10396[/ATTACH]
Daha 16/17 sezonu yeni basladi, bunlar 17/18 sezonun fikirlerini simdiden paylasiyolar resmi facebook sayfasindan.Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
-
İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleümraniye ts club ta bursaspor maçı biletleri geçiyor diye duydum var mı böyle birşey?--------------------------------------------------------------------------
Yorum
-
bu nasıl bir rezilliktir ya. gerçekten yönetimi tebrik ediyorum.
kartaldan bilet almak için kasımpaşaya gittik, dedik olsun takımımız için feda olsun da yani forma içinde dibimde tsclup varken neden bidaha ümraniyeye gidecem. saçmalık ötesi. buradakiler trabzonspora bağlı değilmi.
bir kampanya yaptılar güzel dedik ama pişman ettiler.
şimdi oraya gidicem orda da small bulamayacağız süründürecekler.. koskoca istanbulda bir tır ve bir tsclup mağazasımı satacak. forma bulursak iyi valla..
ayrıca keşke indirimi olmayan biletleri bursa maçında da yapsaydılar en azından stad dolardı..En son Ahmet Aksu tarafından düzenlendi; 23.08.2016, 13:54.YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
İlk olarak spormania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1.85 boyunda 92 kilo bir insanım. Yeni formalarda L mi XL mi almalıyım?Teşekkürler ADMIN!!!
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYarınki maç + forma kampanyası maçtan sonra geçerliymiş. İndirimsiz bilet aldım forma kampanyasından da yararlanayım diye forma almaya gittim gişedeki eleman alabilirsiniz bugün demişti ama TS Club maçtan sonraya sarkıtıldı dedi o kampanya. Formasız mı gitsin kampanyadan yararlanmak isteyen insanlar böyle saçmalık mı olur?
Yorum
-
İlk olarak SezercanTuncer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah aşkina bir cevap verin TsClup Bkoy meydandaki tırda formaya isim ve numara basiliyomu
SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Suan bakirkoydeki tirdan aldim formami normalde cumaya kadar kalackti fakat ben girdigimde zabitalar geldi tir kaldirilmak istendi suan gorusmeler suruyor millet fenerin tiri olsa kaldirmazdiniz tarzi laf atti bakalim saka gibi bekliyoruz kapida bu sene operasyon baska boyutta basladi galiba bu arada isim yazilmiyor
SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Arkadaşlar, ts resmi twitter hesabı açıklama yaptı. Şuanda ümraniye şubesinden alabilirsiniz bursa maçı biletlerini kullanarak indirimli şekilde. Pendik, kozyatağı, Bakırköy olmuyor. Nedeni ise o şubelerin şahsa ait olması. Ama ümraniye şubesi direk kulübün bir şubesi. İlla Bakırköy'den alacaklar varsa sanırsam cuma günün beklemek zorundalar. Şuanda param yok. Bikaç gün içinde bende gidip almayı düşünüyorum formamı.
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum