Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ferhaTS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    2 saat önce aldım hiçbir sorun yoktu.tekrar dene
    Oldu....adres bilgilgimde merkez yerinde diger yapmisim.....

Yorum

• Yarınki maç + forma kampanyası maçtan sonra geçerliymiş. İndirimsiz bilet aldım forma kampanyasından da yararlanayım diye forma almaya gittim gişedeki eleman alabilirsiniz bugün demişti ama TS Club maçtan sonraya sarkıtıldı dedi o kampanya. Formasız mı gitsin kampanyadan yararlanmak isteyen insanlar böyle saçmalık mı olur?

Yorum

• İlk olarak Euzjad tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        [ATTACH]10396[/ATTACH]

Daha 16/17 sezonu yeni basladi, bunlar 17/18 sezonun fikirlerini simdiden paylasiyolar resmi facebook sayfasindan.
        Bildigim kadariyla Adidas'in sponsor oldugu bazi buyuk takimlar 3. formalarini taraftar tasarimlarindan sececekler. O nedenle bu calismalar basladi. Ayrica zaten bu takimlarin 1 ve 2. formalarinin tasarimlari su an bellidir.
        Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
        You'll Never Walk Alone...
        https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• Resmi siteden açiklama geldi Anadolu yakasında yaşayanlar için tek nokta Ümraniye Ts club indirim çekleri için ben böyle saçmalık görmedim pendikten ümraniyeye forma almaya gidicem ağzının içinde Pendik Ts club varken bu yönetime hiç yakismadı hemde hiç

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ümraniye ts club ta bursaspor maçı biletleri geçiyor diye duydum var mı böyle birşey?
            Renkdaş ben dün gittim bana cumadan sonra başlayacak dedi oradaki kişi.
            --------------------------------------------------------------------------

Yorum

• bu nasıl bir rezilliktir ya. gerçekten yönetimi tebrik ediyorum.

kartaldan bilet almak için kasımpaşaya gittik, dedik olsun takımımız için feda olsun da yani forma içinde dibimde tsclup varken neden bidaha ümraniyeye gidecem. saçmalık ötesi. buradakiler trabzonspora bağlı değilmi.

bir kampanya yaptılar güzel dedik ama pişman ettiler.

şimdi oraya gidicem orda da small bulamayacağız süründürecekler.. koskoca istanbulda bir tır ve bir tsclup mağazasımı satacak. forma bulursak iyi valla..

ayrıca keşke indirimi olmayan biletleri bursa maçında da yapsaydılar en azından stad dolardı..
              En son Ahmet Aksu tarafından düzenlendi; 23.08.2016, 13:54.
              YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Beyler bi sorum olacak simdi ben yatin Bkoy meydandaki tsclub tirina gidicem fprmayi ali tirda eger varsa isim yazma makinesi varmidir

Yorum

• İlk olarak spormania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  1.85 boyunda 92 kilo bir insanım. Yeni formalarda L mi XL mi almalıyım?
                  Benim boy 1.87 kilo 84 hep M beden alırım. Biraz dökümlü dursun derseniz ayrı tabi. Ben biraz da kısa seviyorum gerçi, tercih sizin.
                  Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• Tsclub bakirkoy meydandaki tırda isim basiliyomu

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yarınki maç + forma kampanyası maçtan sonra geçerliymiş. İndirimsiz bilet aldım forma kampanyasından da yararlanayım diye forma almaya gittim gişedeki eleman alabilirsiniz bugün demişti ama TS Club maçtan sonraya sarkıtıldı dedi o kampanya. Formasız mı gitsin kampanyadan yararlanmak isteyen insanlar böyle saçmalık mı olur?
                      Yararlanabilen oldu mu?

Yorum

• Allah aşkina bir cevap verin TsClup Bkoy meydandaki tırda formaya isim ve numara basiliyomu

Yorum

• İlk olarak SezercanTuncer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Allah aşkina bir cevap verin TsClup Bkoy meydandaki tırda formaya isim ve numara basiliyomu
                          Yoldayim gidince yazarm

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Suan bakirkoydeki tirdan aldim formami normalde cumaya kadar kalackti fakat ben girdigimde zabitalar geldi tir kaldirilmak istendi suan gorusmeler suruyor millet fenerin tiri olsa kaldirmazdiniz tarzi laf atti bakalim saka gibi bekliyoruz kapida bu sene operasyon baska boyutta basladi galiba bu arada isim yazilmiyor

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Ankara TSClub'a gelmiş formalar.
                              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Arkadaşlar, ts resmi twitter hesabı açıklama yaptı. Şuanda ümraniye şubesinden alabilirsiniz bursa maçı biletlerini kullanarak indirimli şekilde. Pendik, kozyatağı, Bakırköy olmuyor. Nedeni ise o şubelerin şahsa ait olması. Ama ümraniye şubesi direk kulübün bir şubesi. İlla Bakırköy'den alacaklar varsa sanırsam cuma günün beklemek zorundalar. Şuanda param yok. Bikaç gün içinde bende gidip almayı düşünüyorum formamı.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X