İlk olarak Cengizhan Okur tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
-
Selamun Aleyküm
Bizde her sene olduğu gibi yine bişeyler saçmalamaya başladık
Modeller 2015/2016 Nike kataloğunda bulunan modellerin Trabzonspor'a uyarlanmış halidir. Benim kendi tasarımlarım değildir. Bu açıklamayı yapmamın nedeni bu kadar kötü modeller üretmeyecek olmamdan dolayıdırKendime ait modeller çok yakında inşAllah...
Yorum
-
İlk olarak MesuTSafa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelamun Aleyküm
Bizde her sene olduğu gibi yine bişeyler saçmalamaya başladık
Modeller 2015/2016 Nike kataloğunda bulunan modellerin Trabzonspor'a uyarlanmış halidir. Benim kendi tasarımlarım değildir. Bu açıklamayı yapmamın nedeni bu kadar kötü modeller üretmeyecek olmamdan dolayıdırKendime ait modeller çok yakında inşAllah...
Yorum
-
İlk olarak Nejat Ulusoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBitmedi mi nike ile anlaşma hala arkadaşlar?
Adidas gelse de forma görsek...
+1Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.
Yorum
-
İlk olarak Nejat Ulusoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBitmedi mi nike ile anlaşma hala arkadaşlar?
Adidas gelse de forma görsek...Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
http://www.footyheadlines.com/2015/0...15-16-kit.html
CAEN in su forması biraz renk oynaması ve birazda yaka oynamasıyla hos olabilir.
Yorum
-
bizimkiler iyi gizlendiginden...
gercegi demek icin bizimkiler sezon sonuna kadar sponsorluk yapacak bir tedarikci aradigindan bizim formalar henüz üretime girmemisdir
sadece 1-2 bilgisayarda olan formalarida sizdirmak biraz zor oluyor
gerci artik formalar eskisi gibi pahali galalarda tanitilmadigindan bu sizmalar bilerek yapiliyor
sizdi denilince reytingi daha yüksek oluyor
tabii hepsi sizmisken sizmayanda ayri bir cazibe üretiyordur diye düsünüyorum"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum