İlk olarak OĞUZHAN061 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri
İlk olarak OĞUZHAN061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni formalar Temmuz Ayında tüm TS Club mağazalarında olacak. Nike ilk defa adam gibi forma yapacakmış.
Aldığım net bilgi şu; formalarımız bu sene tasarım ve renk konusunda çok iddalı olacak.
Formalarımızda birde sürpriz var.
Heyecanla bekliyoruz. @Tuncay ÇeliközBiz dar sokaklarında
Dinmeyen yağmurunda
Yorum
-
İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞöyle bir şey sanırım.
Biz dar sokaklarında
Dinmeyen yağmurunda
Yorum
-
İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞöyle bir şey sanırım.
Yorum
-
İlk olarak OĞUZHAN061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni formalar Temmuz Ayında tüm TS Club mağazalarında olacak. Nike ilk defa adam gibi forma yapacakmış.
Aldığım net bilgi şu; formalarımız bu sene tasarım ve renk konusunda çok iddalı olacak.
Heyecanla bekliyoruz. @Tuncay Çeliköz
Formalar Elit mi ? Degil mi ? Bana bundan haber verin.Adam gibi formaymis suymus buymus hepsi hikaye adam gibi forma giyecekse takim elit kategorisinden kendine uygun bir model secersin olur biter
Yorum
-
Heyecanla bekliyoruz. @Tuncay Çeliköz
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArtık yemiyoruz bunlarıİlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHer sene sürpriz sürpriz diyorlar ama bir şey olduğu yok.İlk olarak taha küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTemmuzun kaçı gibi çıkar renk tas?İlk olarak tomislav tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu bu hikayelere karnimiz tok!!!
Formalar Elit mi ? Degil mi ? Bana bundan haber verin.Adam gibi formaymis suymus buymus hepsi hikaye adam gibi forma giyecekse takim elit kategorisinden kendine uygun bir model secersin olur biterİlk olarak FurkanT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesürpriz siyah forma mı acaba?
Yorum
-
İlk olarak OĞUZHAN061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar benim hiçbir bilgim yok.Tuncay abinin facebook profilinde gördüm yazdım.Zaten altında kaynak belirttim.
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Sürpriz de siyah detaylı beyaz forma herhalde.
Forma güzel lakin o arma yine moralimi bozdu. Biraz daha zorlasalar Nike logosundan küçük kalacak!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum