Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak OĞUZHAN061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yeni formalar Temmuz Ayında tüm TS Club mağazalarında olacak. Nike ilk defa adam gibi forma yapacakmış.
    Aldığım net bilgi şu; formalarımız bu sene tasarım ve renk konusunda çok iddalı olacak.
    Formalarımızda birde sürpriz var.
    Heyecanla bekliyoruz. @Tuncay Çeliköz
    Artık yemiyoruz bunları

Yorum

• süpriz
      adam gibi

yabancı gelmedi bu kelimeler
      Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak OĞUZHAN061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yeni formalar Temmuz Ayında tüm TS Club mağazalarında olacak. Nike ilk defa adam gibi forma yapacakmış.
        Aldığım net bilgi şu; formalarımız bu sene tasarım ve renk konusunda çok iddalı olacak.
        Temmuzun kaçı gibi çıkar renk tas?
        Biz dar sokaklarında
        Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• Şöyle bir şey sanırım.

Yorum

İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şöyle bir şey sanırım.

Ellerine sağlık.Aynısı olmaz renk tas birkaç ufak ayrıntı farklı olur.ama çok yakışmış.
            Biz dar sokaklarında
            Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şöyle bir şey sanırım.

Turuncu yerine, farklı bir renk daha güzel olur.

Yorum

• Henüz nedenini bilmiyorum fakat benim içime pek sinmiyor. Bordoyu formalarda ara renk olarak kullansak daha başarılı ürünler ortaya koyabiliriz gibi.

Yorum

• formada bordo olacaksa tek ve orijinal bordo olsun, bu yılki çubukluda olduğu gibi açık bordo falan filan kötü görünüyor.

elinize sağlık ama üstteki önü açık bordo roma forması da kötü duruyor.

Yorum

Yahu bu hikayelere karnimiz tok!!!
                    Formalar Elit mi ? Degil mi ? Bana bundan haber verin.Adam gibi formaymis suymus buymus hepsi hikaye adam gibi forma giyecekse takim elit kategorisinden kendine uygun bir model secersin olur biter

Yorum

sürpriz siyah forma mı acaba?

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Artık yemiyoruz bunları
                        İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Her sene sürpriz sürpriz diyorlar ama bir şey olduğu yok.
                        İlk olarak taha küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Temmuzun kaçı gibi çıkar renk tas?
                        İlk olarak tomislav tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yahu bu hikayelere karnimiz tok!!!
                        Formalar Elit mi ? Degil mi ? Bana bundan haber verin.Adam gibi formaymis suymus buymus hepsi hikaye adam gibi forma giyecekse takim elit kategorisinden kendine uygun bir model secersin olur biter
                        İlk olarak FurkanT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        sürpriz siyah forma mı acaba?
                        Arkadaşlar benim hiçbir bilgim yok.Tuncay abinin facebook profilinde gördüm yazdım.Zaten altında kaynak belirttim.

Yorum

Arkadaşlar benim hiçbir bilgim yok.Tuncay abinin facebook profilinde gördüm yazdım.Zaten altında kaynak belirttim.
                          Sana demedik zaten renktaş o bilgiyi kim verdiyse ona

Yorum

• Sanırım yeni forma Roma Formasınada Benziyor

Gayet güzel bence

Yorum

İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sanırım yeni forma Roma Formasınada Benziyor

Gayet güzel bence

Sürpriz de siyah detaylı beyaz forma herhalde.

Forma güzel lakin o arma yine moralimi bozdu. Biraz daha zorlasalar Nike logosundan küçük kalacak!

Yorum

• Forma değildir o. Boşuna tartismayin.
                                Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X