Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yalcin1325 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    GS fazla satıyor ama BJK bizim kadar forma satamıyor..Çok iyi biliyorum..
    Sinan engin her aksam kartal yuvası satışları feneriumuda gs storeuda geçti diyo

Yorum

• İlk olarak yalcin1325 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      GS fazla satıyor ama BJK bizim kadar forma satamıyor..Çok iyi biliyorum..
      nerden biliyorsun
      satamiyorsa neden bu sirketler bu paralari döksün bu sütü bozuklara
      anlamis degilim

zaten sikeciler 500 bin satiyoruz diyorlar ama dünyada en cok satan 10 kulüp arasinda degiller
      10. 350 bin ortalama sattigi dünyada

2 dogru kelam etmezmi bunlar
      bu spk ne ise yarar
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hmmmmm.....zor seçim
        Hahahha Bravo kardeş iyi yakalamışsın )))

Yorum

• bayern münih bugün maca yeni sezon formalarinlan cikacakmis
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bayern her sene yapiyor bunu. Mutlaka son 2 3 maca yeni sezonla cikiyorlar.
            Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak yattarahayranı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sinan engin her aksam kartal yuvası satışları feneriumuda gs storeuda geçti diyo
              sike de yok diyor mecbur öyle diyor altta kalmamak icin. he deyip gecin

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                nerden biliyorsun
                satamiyorsa neden bu sirketler bu paralari döksün bu sütü bozuklara
                anlamis degilim

zaten sikeciler 500 bin satiyoruz diyorlar ama dünyada en cok satan 10 kulüp arasinda degiller
                10. 350 bin ortalama sattigi dünyada

2 dogru kelam etmezmi bunlar
                bu spk ne ise yarar
                Bu nasıl bir üslup be 'nereden biliyorsun' hesap sorar gibi..Muhasebecileri arkadaşım oradan biliyorum
                yAlCiN

Yorum

• Satışlardan şikayet ediyoruz ama taraftar sayılarına oranladığımız zaman o kadar kötü satışlarımız yok.

+20 milyonluk gs fb taraftarıyla 5 milyonu geçemeyen bizim aynı rakamlara ulaşmamızı beklemek ne kadar doğru.

Ayrıca maddi durum farkıda var. Onu geçtim bizim storelarımız gs fb storelarının yarısı etmez. Çoğu kişi tscluba bir şey alma hevesiyle girip eli boş çıkıyor.

Bunlar ciddi şekilde etkiliyor. Bunları göz ardı ederek sayılardan şikayet etmek pek akılcı olmaz.
                  ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• su yalanlara inanmayin 20-25 milyon taraftarlari var diye

Yorum

• Swarovski Trabzon'a mağaza açmış

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Forma Tanıtımına az kaldı inşallah güzel Koleksiyon seçmişizdir.

Yorum

• 76-77 sezonu, 3 kupalı şampiyon. Namıdiğer Altın sezon. Şu formaların modern halini yapan sponsor yok mudur?
                          MCMLXVII

Yorum

• İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

76-77 sezonu, 3 kupalı şampiyon. Namıdiğer Altın sezon. Şu formaların modern halini yapan sponsor yok mudur?
                            Harbiden ya bir sezon düz forma denesek çok güzel olur. Hatta aynı model formanın bir bordo birde mavi rengi olsa, bir tanede füme rengi bir forma çıkarsak çok fena olur. Mesela şu aynı rengin bir açık bir koyu tonu olan formalara hastayım. Geçen yıl ğs kullanmıştı. Öyle bir forma çok güzel olur.
                            #TRABZONSPOR#

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Nike ilk senesinde yapti bu formayi
                              Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• yeni sezon formaları ne zaman tanıtılır tahmini olarak?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X