Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Pachuca CF 2015 Home

bu olursa efsane cubuklular arasina girer benim icin

Yorum

• Yukardaki cubuklu gercekden müthis......

95/96 sezonu benzer olacagin kaynak nerden?

Formadan cok sponsoru merak ediyorum, halen bi tik yok.

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bizim kulüp neden metro kargo gibi bir firmayla çalışıyo anlamadım. yurtiçi veya aras mng gibi şirketler varken neden metro kargo ? çok saçma bakalım kaç günde gelcek kargomuz kulüp kazansın dedik inşallah sıkıntı çıkmaz.
        diğer kargo firmaları ile aynı günde hatta daha erken geliyor, meraklanma renkdaş, nisan ayında bizzat bende internetten yaptığım alışverişte şaşkınlık yaşamıştım ama hiçbir sıkıntı yok,rahat ol

Yorum

• İlk olarak blacksilva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bu olursa efsane cubuklular arasina girer benim icin

evet bence de bu olacak kolları düz çubuklu atletico Madrid gibi

geçen sene de aynı giydik

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            evet bence de bu olacak kolları düz çubuklu atletico Madrid gibi

geçen sene de aynı giydik
            geçen sene çubuklumuz varmıydı?

Yorum

• Eintracht Frankfurt 15-16 Home Shirt

Ince ipucu olabilirmi?

Yorum

• İlk olarak blacksilva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                geçen sene çubuklumuz varmıydı?
                gecen sene den kastım bu sene

artık gecti sayıyorum bir çok takımın formaları belli oldu

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Eintracht Frankfurt 15-16 Home Shirt

Ince ipucu olabilirmi?
                  Valla İnşaallah ipucu değilde direk bu olur.Her türlüsü süper olur.Kalonlar MAVİ inceler BORDO.Yada kalınlar MAVİ inceler BORDO.Yada kalınlar BEYAZ inceler BORDO-MAVİ.

Yorum

• İlk olarak RESUL DAVULCU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kalonlar MAVİ inceler BORDO.Yada kalınlar MAVİ inceler BORDO.

Hmmmmm.....zor seçim

Yorum

• Gs Nike'tan 4 milyon euro alıyormuş Beşiktaş ta fikret ormanda önce adidastan 600 bin dolar şimdide 5 milyon dolar aliyomus biz ne kadar alıyoruz ?
                      En son yattarahayranı tarafından düzenlendi; 09.05.2015, 12:41.

Yorum

• İlk olarak yattarahayranı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gs Nike'tan 4 milyon euro alıyormuş Beşiktaş ta fikret ormanda önce adidastan 600 bin dolar şimdide 5 milyon dolar aliyomus biz ne kadar alıyoruz ?

Biz hava alıyoruz.

Yorum

• demesi kolay ama adamlar 200 bin ve üzeri forma satarken bizim rekor 100 bin
                          yinede benim bildigim 1 milyon dolara yakin aliyoruz sponsorluk olarak, yani nike logosunu saga sola yapistirdigimizdan
                          + tedarikce kontratimiz var, yani sattigimiz formanin %65 civarini kasaya atiyoruz
                          ist takimlariysa formalarindaki arma hakkini aliyor (20 dolar civari)
                          bana söylenene göre nike forma sponsorluk kontrati karsiligi 150bin forma alimi istiyor, satip satamadigin beni baglamaz diyor
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            demesi kolay ama adamlar 200 bin ve üzeri forma satarken bizim rekor 100 bin
                            yinede benim bildigim 1 milyon dolara yakin aliyoruz sponsorluk olarak, yani nike logosunu saga sola yapistirdigimizdan
                            + tedarikce kontratimiz var, yani sattigimiz formanin %65 civarini kasaya atiyoruz
                            bana söylenene göre nike forma sponsorluk kontrati karsiligi 150bin forma alimi istiyor, satip satamadigin beni baglamaz diyor
                            Formasız taraftar kalmasın diye bir sloganla elde kalan formaları maç günü stadın girişinde çok ucuza satılsa bence çok iyi olur. Elimizde kalacağına ucuza biraz kar ederiz. Hem taraftar forma kazanır hem kulüp kazanır hemde nike susar.
                            #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Formasız taraftar kalmasın diye bir sloganla elde kalan formaları maç günü stadın girişinde çok ucuza satılsa bence çok iyi olur. Elimizde kalacağına ucuza biraz kar ederiz. Hem taraftar forma kazanır hem kulüp kazanır hemde nike susar.
                              nike avrupada outlet shoplarinda 2-3 yil öncesi formalarimizi satiyor
                              bu sene mc arthurs glen rotterdam merkezinde nike shopda ve cek cumhuriytinin snojmo daki excalibur merkezindeki nike shopda 20 avroya eski formalarimizi gördüm

nike bence bizi son derece destekci, adamlar eski stoklarimizi bitirmemizde bilen elimizden tutuyor
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                demesi kolay ama adamlar 200 bin ve üzeri forma satarken bizim rekor 100 bin
                                GS fazla satıyor ama BJK bizim kadar forma satamıyor..Çok iyi biliyorum..
                                yAlCiN

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X