İlk olarak yalcin1325 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak yalcin1325 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGS fazla satıyor ama BJK bizim kadar forma satamıyor..Çok iyi biliyorum..
satamiyorsa neden bu sirketler bu paralari döksün bu sütü bozuklara
anlamis degilim
zaten sikeciler 500 bin satiyoruz diyorlar ama dünyada en cok satan 10 kulüp arasinda degiller
10. 350 bin ortalama sattigi dünyada
2 dogru kelam etmezmi bunlar
bu spk ne ise yarar"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Hmmmmm.....zor seçim)))
Yorum
-
İlk olarak yattarahayranı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSinan engin her aksam kartal yuvası satışları feneriumuda gs storeuda geçti diyomecbur öyle diyor altta kalmamak icin. he deyip gecin
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenerden biliyorsun
satamiyorsa neden bu sirketler bu paralari döksün bu sütü bozuklara
anlamis degilim
zaten sikeciler 500 bin satiyoruz diyorlar ama dünyada en cok satan 10 kulüp arasinda degiller
10. 350 bin ortalama sattigi dünyada
2 dogru kelam etmezmi bunlar
bu spk ne ise yararyAlCiN
Yorum
-
Satışlardan şikayet ediyoruz ama taraftar sayılarına oranladığımız zaman o kadar kötü satışlarımız yok.
+20 milyonluk gs fb taraftarıyla 5 milyonu geçemeyen bizim aynı rakamlara ulaşmamızı beklemek ne kadar doğru.
Ayrıca maddi durum farkıda var. Onu geçtim bizim storelarımız gs fb storelarının yarısı etmez. Çoğu kişi tscluba bir şey alma hevesiyle girip eli boş çıkıyor.
Bunlar ciddi şekilde etkiliyor. Bunları göz ardı ederek sayılardan şikayet etmek pek akılcı olmaz.● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
İlk olarak İlkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
76-77 sezonu, 3 kupalı şampiyon. Namıdiğer Altın sezon. Şu formaların modern halini yapan sponsor yok mudur?#TRABZONSPOR#
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum