Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bence Adidas forması daha iyi

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bana kalırsa Nike daha iyi çünkü tam Juve forması olduğu anlaşılıyor. Adidas formasındaki çubuklu tarzı aklıma direk Newcastle'ı getirdi. Manu'nun beyaz formasının Carlsberg'li dönemdeki Liverpool forması ile bire bir olması gibi...
      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak TrabzoNapoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        böyle bir forma çıkarsa forma satışları az olmaz mı sadece bir yaka için bizim taraftarımız 130 tl vermez kanısındayım
        Katılıyorum ayrıca yaka detayının mavi olması hoş olmayacak.
        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

Zamanin şartlariyla alamadığım;

Small ve Medium bedenlerini arıyorum. Gören duyan bilen olursa yardımcı olabilirse sevinirim.
          Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Small ve Medium bedenlerini arıyorum. Gören duyan bilen olursa yardımcı olabilirse sevinirim.[/QUOTE]

sevgili renkdaş Oktay AKKUŞ, forma koleksiyonerlerinin buluştuğu başka bir sayfamız mevcut forumda : http://forum.bordomavi.net/showthrea...t=38791&page=6

Yorum

• Doğru, yanlis sayfaya eklemisim oraya ekliyim en iyisi.
              Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

Nike ile kaç sene uzattık ?

Yorum

• hic zaten kontrat bitmemis
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Fatih ÇELİK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bana kalırsa Nike daha iyi çünkü tam Juve forması olduğu anlaşılıyor. Adidas formasındaki çubuklu tarzı aklıma direk Newcastle'ı getirdi. Manu'nun beyaz formasının Carlsberg'li dönemdeki Liverpool forması ile bire bir olması gibi...
                    bende öle

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Yerel Medyada Nike ile devam karari alindigi yaziliyor. Kac yillik bi anlasma , bilgisi olan varmi??
                        En son El_Matador tarafından düzenlendi; 18.04.2015, 16:52.

Yorum

• İlk olarak El_Matador tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yerel Medyada Nike ile devam karari alindigi yaziliyor. Kac yillik bi anlasma , bilgisi olan varmi??
                          sözleşme 1 yıl daha uzatıldı sevgili El_Matador hemşo )

Yorum

• İlk olarak sarpcivelek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            sözleşme 1 yıl daha uzatıldı sevgili El_Matador hemşo )
                            Demek dogruymus...... Ne bileyim. Sözlesmeler genelde uzun vadeli olur diye bilirim.

Yorum

• Yeni sezon çizgilerinden

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yeni sezon çizgilerinden

Nike ile yenilenen sözleşmenin vaadedini niye bu kadar kısa yaptılar bir bilginiz var mı ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X