Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hami08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Forma alacaktım on gün içinde,gelmez mi acaba Nike' ın ürettiği formalar?
    Hepsiburada olmadı Trabzon Forum AVM mağazasını ara iki yerden birinde vardır..

Yorum

• Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri

İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hepsiburada olmadı Trabzon Forum AVM mağazasını ara iki yerden birinde vardır..
      Teşekkür ederim.

Yorum

• Son 10 yılın en güzel formasını yapıyorsun stok alamıyorsun. Kafaya bak arkadaş..

Yorum

İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Nike bu şartlardan sonra daha forma göndermez.
          Zaten resmi sitede de kalmadı formalardan.
          Ben de hepsiburada.com'dan sipariş verdim. 1 hafta geçmeden elime ulaştı lisanslı forma.
          Bakacağız artık,bir şekilde alacağım,teşekkür ederim.

Yorum

• İlk olarak hami08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bakacağız artık,bir şekilde alacağım,teşekkür ederim.
            Yahut Forum'da da mevcuttu çubuklu formalardan. Geçen baktım hala daha vardı...
            Hamiş

Yorum

İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yahut Forum'da da mevcuttu çubuklu formalardan. Geçen baktım hala daha vardı...
              Sanki stadın altındaki Ts Club'ta da vardı diye hatırlıyorum,oraya bakarım bir ilk.

Yorum

• Formalar beğenildi ve büyük talep gördü. Yapılan transferlerin de forma satışlarına pozitif etki yaptığı muhakkak. Sezon başındaki siparişlerden sonra ek siparişlerde satıldı.

Önce adamlara sattığımız formaların -geciktirdiğimiz- parasını ödememiz lazım, yeni forma ve sponsorluk için.

TS Club kulübe doğrudan para kazandıran en önemli kaynak. Kulübün mali yapısı yönetim tarzı yüzünden heba olmaz inşallah.

Forma sponsorluğu konusunda bir gelişme yok bu arada.
                En son a f s tarafından düzenlendi; 03.01.2015, 13:51.
                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kendi formasının sahtesini yapan ilk ve tek kulüp. Umarım çok büyük dava açar nike.
                  hiç bişe yapamaz.şayet ts cllup formasının üstüne nıke logosu koyarsa o zaman açabilir
                  Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                  Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• seytan diyo mail at nike ye sikayet et bunlari ama iste yine taraftarlik agir basiyor yazik gercekten

Yorum

• İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      seytan diyo mail at nike ye sikayet et bunlari ama iste yine taraftarlik agir basiyor yazik gercekten
                      Formayı mı şikayet edeceksin ? Nike'ın haberi yok mu sanıyorsunuz ? Sanki gizli bir iş

Nike hiç bir şey yapamaz. Daha önce yazdığım gibi Lotto Rize'ye bizim geçişli ve Victory formaları yaptı giydi adamlar

Yorum

• Son duyumlara göre, Pelitli'de bir iki arsa makul bir para karşılığı Derzi Cemal ile anlaşılmış diye duydum.

Yorum

• bugün kartal yuvasındaki ürünleri inceleme fırsatım oldu ve bir kez daha tsclupın bir hayır sever tarafından kapatılmasını talep ediyorum. günlük hayatta rahatlıkla kullanılacak müthiş sweatleri var. bir de bizim yöneticilerin ürettiklerine bakıyorum insanın gözüne gözüne giren 61ler mi dersin, Trabz10sporlar mı dersin, devasa Trabzonspor amblemi veya yazılar mı dersin, orantısız amblemlerden tut da tarihler, saçma sapan şimşek motifleri basit basit şeylerle milletten lisanslı ürün almalarını bekliyorlar.

çok şey istemiyorum halbu ki, kendi orjinal formamızı taklit edene kadar ünlü markaların modellerini taklit etsek keşke de hiç değilse kulube daha çok katkıda bulunabilsek hem de takımımızın ürünlerini giyme zevkini yaşasak.

kırk yılda bir nike idman kiti yapacak ki satın alıp giyelim.

Yorum

• İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Buda benim tasarımını yapmış olduğum Ahımız Var atkısı Nihayet bir tasarım verebildik TS Club a
                            bu atkiyi tsclup internet sitesinde bulamadim. Koymiyacaklarmi acaba?

Yorum

• Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bunun bir de MIKE olanı var abi
                                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X