İlk olarak hami08 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHepsiburada olmadı Trabzon Forum AVM mağazasını ara iki yerden birinde vardır..
Yorum
-
İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNike bu şartlardan sonra daha forma göndermez.
Zaten resmi sitede de kalmadı formalardan.
Ben de hepsiburada.com'dan sipariş verdim. 1 hafta geçmeden elime ulaştı lisanslı forma.
Yorum
-
İlk olarak hami08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBakacağız artık,bir şekilde alacağım,teşekkür ederim.Hamiş
Yorum
-
İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahut Forum'da da mevcuttu çubuklu formalardan. Geçen baktım hala daha vardı...
Yorum
-
Formalar beğenildi ve büyük talep gördü. Yapılan transferlerin de forma satışlarına pozitif etki yaptığı muhakkak. Sezon başındaki siparişlerden sonra ek siparişlerde satıldı.
Önce adamlara sattığımız formaların -geciktirdiğimiz- parasını ödememiz lazım, yeni forma ve sponsorluk için.
TS Club kulübe doğrudan para kazandıran en önemli kaynak. Kulübün mali yapısı yönetim tarzı yüzünden heba olmaz inşallah.
Forma sponsorluğu konusunda bir gelişme yok bu arada.En son a f s tarafından düzenlendi; 03.01.2015, 13:51.
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendi formasının sahtesini yapan ilk ve tek kulüp. Umarım çok büyük dava açar nike.Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleseytan diyo mail at nike ye sikayet et bunlari ama iste yine taraftarlik agir basiyor yazik gercektenSanki gizli bir iş
Nike hiç bir şey yapamaz. Daha önce yazdığım gibi Lotto Rize'ye bizim geçişli ve Victory formaları yaptı giydi adamlar
Yorum
-
bugün kartal yuvasındaki ürünleri inceleme fırsatım oldu ve bir kez daha tsclupın bir hayır sever tarafından kapatılmasını talep ediyorum. günlük hayatta rahatlıkla kullanılacak müthiş sweatleri var. bir de bizim yöneticilerin ürettiklerine bakıyorum insanın gözüne gözüne giren 61ler mi dersin, Trabz10sporlar mı dersin, devasa Trabzonspor amblemi veya yazılar mı dersin, orantısız amblemlerden tut da tarihler, saçma sapan şimşek motifleri basit basit şeylerle milletten lisanslı ürün almalarını bekliyorlar.
çok şey istemiyorum halbu ki, kendi orjinal formamızı taklit edene kadar ünlü markaların modellerini taklit etsek keşke de hiç değilse kulube daha çok katkıda bulunabilsek hem de takımımızın ürünlerini giyme zevkini yaşasak.
kırk yılda bir nike idman kiti yapacak ki satın alıp giyelim.
Yorum
-
İlk olarak the_storm_boy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuda benim tasarımını yapmış olduğum Ahımız Var atkısıNihayet bir tasarım verebildik TS Club a
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum