Tscluba gidip gördüm formalar fena değil ama hala karar veremedim hangisini alacagıma..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGoogle'da rastgele bordo mavi ürünleri aratırken böyle birşey buldum. TS Club'ta benzeri ürünler pazarlanabilir.
Yorum
-
İlk olarak Uğur Çayır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende Mitroglou nu bekliyorum hafta ici yazdircam kesinleşir heralde transfer ama sen hizlisin ya gelmesse"Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."
Yorum
-
İlk olarak Muhammet YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu formaya yazık oldu
Yorum
-
İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAz önce aradım TS Club'u. Forma yoğunluktan dolayı basılmamış. Cardozo'ya çevirttim"Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."
Yorum
-
AW: Forma Sponsorumuz Nike ve Ürünleri
İlk olarak Trabzon-Spor-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleformaların hıcbırı hosuma gıtmedı ama cubukluyu almayı düsünüzorum... ama sponsor olmadan cok bos duruyor. Sponsor anlasması olucakmı daha??? olucaksa beklerım
Gesendet.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAz önce aradım TS Club'u. Forma yoğunluktan dolayı basılmamış. Cardozo'ya çevirttimGurur sana yakıştığı gibi yakışmaz hiç kimseye Trabzon'um !...
Yorum
-
İlk olarak Uluç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNumarayı ne yaptın adaş ?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum